Hva forårsaker bladene av Periwinkles til gul?

March 1

Periwinkle (Vinca moll) er en lav vekst plante med skinnende grønne blader. Blomstene blomstrer i nyanser av lilla, hvit og blå våren. Periwinkle vokser høyere enn 6 inches og oppslag i alle retninger, noe som gjør det til en attraktiv hage bunndekkende. Når bladene av periwinkle gulne, er det en indikasjon på usunne vekst som kan være forårsaket av skadedyr, sopp og andre problemer.

Culivation

Periwinkle vokser best i delvis skygge, produserer dypere, mer attraktiv blad farge, men det vil vokse i fullt sollys. Flere blomster blomstre på periwinkle når det er plantet i fullt sollys. Plante periwinkle i godt drenert, fuktig Haven jord. Når anlegget er sunt og ideelle vekstforhold, er bladverket dypt farget og rike grønt i tonen. Gul misfarging av blader, selv i små lapper, angir et problem med anlegget.

Skadedyr

Bladlus er en av mange skadedyr trukket til periwinkle planter. Bladlus mate på blader og knopper, suge ut næringsstoffer fra bladverket. Bladene slå gule og brune som bladlus skade øker og ofte krølle opp og bli fordreid. Aster leafhoppers opprette hvite og gule flekker på periwinkle blader. Bladene wilt og fall fra anlegget som leafhopper bestander økning rundt anlegget. Behandle skadedyr infestations med insektmidler og beskjære bort alle berørte områder av anlegget for å behandle skader.

Sopp

Foliar lys er en soppinfeksjon, spredt av sporer, som kan slå periwinkle planter. Når foliar blight, vises små gule flekker på undersiden av bladene. Småblødninger eventuelt sprer seg til hele bladet, som gule og faller fra anlegget. De sprer seg fra bladene til stammen, drepe hele deler av anlegget. Klippe bort alle deler av anlegget påvirket av foliar sykdom på planter, og behandle periwinkle med soppdreper styre videre spredning av sopp.

Kjæledyr

Periwinkle, som mange bakken dekker, kan påvirkes av kjæledyr. Hunden urin er en fare for mange bakken dekker, som det discolors løvverk og forårsaker blader å vil.. Urin kan drepe blader helt. Oppbevare hundene fra periwinkle å unngå dette problemet.