Hva forårsaker barken rundt bunnen av en appelsin tre til Split?

January 29

Hva forårsaker barken rundt bunnen av en appelsin tre til Split?

Oransje treet fungerer som en dekorativ i hjem og landskap, gir en eksotisk stil til hager og verft huseiere. Så er det litt urovekkende når en stygg sykdom begynner å angripe disse dyrebare trær, første snike inn lavere bark og rotsystem oransje treet.

Fotråte

Barken rundt bunnen av en appelsin tre deler når det er infisert av Phytophthora Fotråte (Phytophthora gummosis). Dette sopp sykdom skyldes to mikroorganismer som bor innenfor jord rundt en appelsin tre: Phytophthora parasitica og P. citrophthora. Symptomer på problemet er oppdaget på eller under jord linjen først vises som en sprengning av bark og tilstedeværelsen av en gummy, oser stoff.

Symptomer

Etter børsting unna jord, blir bunnen Barken av oransje treet slimete og vannfylte med en rødbrun farge som etter hvert utvikler seg til svart som sykdommen forverres. Skadet barken er lett å trekke bort, og senere stadier av infeksjonen vil føre til gulfarging og den høye saltholdigheten av bladene. Som Fotråte hofteholdere eller kvele, røttene av prøven, vil oransje treet til slutt tape alle kraft og dø.

Brown Rot

Sykdommen også overfører til frukten av treet, vanligvis i varme og våte sesonger i vår og høst. Denne perioden av sykdommen kalles brown råte på grunn av brune flekker som utvikler på frukt. Appelsintrær plantet i tørre ørkenen forhold er sannsynlig å se sykdommen vises bare på lavere bark og rotsystem, mens øvre deler av treet og frukten er mest utsatt fuktig, våt steder som Florida.

Ledelse

Overdreven vanning gir seg til utviklingen av Phytophthora Fotråte og appelsintrær skal plantes dypt nok i et hull å gi skikkelig drenering. Trær som står i vann er mest utsatt for denne sykdommen. Flere soppmidler er tilgjengelig til å administrere Phytophthora og bør brukes til jord, bagasjerommet og av appelsintrær med deling bark rundt bunnen. Soppdreper kan brukes til små trær som et forebyggende tiltak.