Hva flerårig blomster er lilla i fargen?

April 29

Hvis du er en eiendom eier som favoriserer fargen lilla, gi et rop av "Whoopee!" Masse villblomster innfødt til Nord-Amerika blomstrer hvert år som gjør egnet landskapsarbeid planter. Dette lilla flerårige blomster kommer i forskjellige størrelser, og sjansene er gode for at det finnes for jobben må utføre rundt hjemmet eller hagen.

Lilla Milkweed

Hvis du er en fan av monarch sommerfugl, bør du integrere lilla milkweed (Asclepais puppruascens) i landskapet. Av denne oransje og svart Arten overvintrer anlegget løvverk. Lilla milkweed vokser i naturen i østlige Nord-Amerika, bor i delvis skygge steder fuktig woodlands, prærien, stream banker og fuktig enger. Planten vokser 3 fot og dens lilla blomster blomstrer i mai, og i juli. Blomstene produsere seedpods som, i tid, sprekke og spre milkweed frø. Dette kan føre til denne arten seg selv i en del av din eiendom; Du kan forhindre dette ved å fjerne seedpods før deres deling.

Curlytop Ironweed

Curlytop ironweed (Vernonia arkansana) er en god plass for steder der du har våte bakken. Den våtere jord er, jo større dette staude, med noen i naturen nærmer seg 10 fot. Økende 6 fot i dyrking med full sol, har ironweed flere grener, løv som minner om willows og lilla blomster på langstrakt stammer. Curlytop ironweed er en innfødt flerårig i Midtvesten og sentrale sørstatene. Stilkene er spesielt tøff, som du kan gjette ved anlegget navn. Curlytop ironweed er en stift på wildflower og hytte, men også et formål som en bakgrunn plante.

Hårete Wood Mint

Et godt valg når du vil noen lys lilla farge i wildflower eller skog hage er hårete tre mynte (Blephilia hirsute). Hårete tre mint vokser til 30 inches og tar sitt navn fra de små hårene ut fra sin stengler og blader. Denne mint gir av varemerket mynte aroma når du knuse bladverket, men det er ikke en overveldende duft, som med mange andre av sin familie. Hårete tre mint vil utvikle både skyggefulle og solrike steder. Anlegget har en lang blomstrende periode, varer fra mai til September. Blomstene dukke opp i en whorled mønster i lag på toppen av en stilk. Blant problemene du opplever med hårete tre mint er hvitaktig film forårsaket av pulveraktig mugg misfarge løvverk og sulten feil chomping på anlegget.

Eng Phlox

Wild Sweet William er et fancy navn for en type flox kalles meadow flox (Phlox maculate). Dette staude gir deg sensommeren å falle tidlig lilla blomster, blomstrer fra August til oktober. Eng flox vokser til 3 føtter, med rosa-lilla blomster utvikle på toppen av en oppreist stilk mangler grener. Velduftende blomster er en hit med kolibrier. Bruke meadow flox i slike arenaer som wildflower enger og flerårige grenser. Unngå å la røttene tørke ut, eng flox har ingen toleranse for tørre forhold.