Hva fjerner Permanent markør?

January 20

Hvis du har barn og faste markører, vet du hva en farlig kombinasjon to kan være. Oppdage en pjokk dekket i svarte merker, kan en hvit teppet med en sti av markør eller noen nylig tegnet skisser på stuen veggen synes håpløs. Den permanent markøren er heldigvis ikke som permanent som den hevder å være. Med noen skrubbing, blotting og en rekke uventede verktøy, vil fjerne merket fra en rekke overflater spare deg bryet og kostnadene for å erstatte skadede varene.

Mr. Clean magi viskelær

Mange mennesker sverger ved disse billige disponibel svamper. Det er ikke rart de kaller dem magi. Bruke dem på harde flater som fliser, vegger og plast. Ikke prøv å bruke det på huden, som det kan være for slitende og hudirritasjoner. Funnet på mest kolonialhandel og kjøpesentre, er disse svamper tilgjengelig fra forskjellige merker også.

Rubbing alkohol

Med noen skrubbing, kan grunnleggende rubbing alkohol vanligvis fjerne permanent markør. Hell noen på et papirhåndkle og begynne skrubbing. Denne metoden kan brukes på forskjellige overflater, selv huden. Bare husk å være forsiktig når gnir det på huden og sørg for å fukte etterpå rubbing alkohol er svært tørking. Vær forsiktig hvis bruker det på noens ansikt, spesielt barn, som sensitiv hud kan ha dårlig reaksjon på rensevæske.

Tannkrem

Det synes at gni tannkrem på stained området, la det sitte i noen minutter og skrubbing det effektivt fjerner permanent markør. Bare sørg for å fjerne alle tannkrem fra området etter skrubbing. Bruk ren hvit tannkrem, ikke gel eller noe med en slipende kvalitet. Dette kan også brukes på huden, men kan være irriterende for sensitiv hud.

Olje

Olje-baserte produkter også fungere godt på å fjerne en permanent maker flekk. Prøv å bruke solkrem, hånd lotion, vegetabilsk olje eller WD-40 på flekken. Gjør en stikkprøve først, så du ikke ytterligere unødvendig skade møbler eller tepper. Dette kan fungere bedre på harde flater, som det kan være vanskelig å fjerne fra stoffer og tepper.

Klær

Hvis du har permanent markør flekker på klær eller andre stoff, kan det lett fjernes i vaskemaskinen. Forskjellige kommersielle Klesvask flekken removers arbeider ofte. Et annet alternativ er å prøve soaking den fargede delen av stoffet i et olje-basert rensemiddel som Lestoil. Deretter satte den i vaskesyklusen og Merk flekken. Hvis flekken er fortsatt der, ikke tørr det. Varmen fra tørketrommelen vil forsegle i flekken. I stedet prøver en annen flekk flytting og vaske igjen.