Hva fargerike blomster kan jeg plante utsiden som kaniner ikke spise?

November 5

Hva fargerike blomster kan jeg plante utsiden som kaniner ikke spise?

De fleste gartnere vet hvor utfordrende det kan være å holde kaniner fra sine blomster. Sulten kaniner spise oppblomstringer av flere snittblomster. Kanin vet ennå for å unngå visse blomster fordi de gjøre dem syke. Det er disse typer blomster som du kan vanligvis plante utenfor uten bekymring for at kaniner vil spise din blomstrer.

Impatiens

Kaniner liker ikke impatiens fordi de gjøre dem veldig syk når forbrukes. Disse plante-produserende blomstene vokser opp til 12 inches høy. Impatiens må jord med god avløp og skyggelagte områder til å vokse. De produserer blomstrer i flere farger, inkludert lilla, rød, hvit, gul, rosa og fiolett.

Ageratum

Kaniner spise ikke ageratum. Ageratum plante blomster på vårparten, og fortsetter å blomstre inntil ankomsten av den første frosten. Det er en kondensert plante som vokser i 8 tommer klynger. Den produserer rosa, lavendel, rosa og hvite blomster. De trenger full sol og jord forhold som gir mulighet for god drenering.

Lams ører

Lams øret er en flerårig som kaniner vanligvis ikke spise. De vokser i våren. Det kan ta opptil 18 inches høy. Det foretrekker områder i delvis skygge og må jord med god drenering. De produserer myk, fuzzy vedheng formet som ører og lavendel blomster.

Vinca

Vinca er en lettstelt anlegg som trenger mye sollys. Det er en hardfør plante som tåler for tørke. Det er egnet for de fleste grunnforhold, men foretrekker jord med surt egenskaper. Den produserer rosa, hvite og røde blomster. Vincas er høyere planter som kan nå opp til 2 fot høy. Kanin generelt unngå vincas.