Hva fargene kommer Gerbera Daisies?

August 5

Hva fargene kommer Gerbera Daisies?

Gerbera (Gerbera jamesonii) er medlem av solsikke familien som zinnia, krysantemum og marigold. Native til Transvaal i Sør-Afrika, det er også Transvaal daisy. Gerbera liker varme solen og godt drenert, sandholdig jord. Det vil vokse i hagen fra tidlig på sommeren til den første frosten hvis du bor i en USDA planting sone av 7 eller høyere. Ellers kan du vokse i gerbera som et hus-anlegg.

Nyanser av gult

Enkel å vokse gerbera er favoritt av mange en gartner og kan dyrkes i jord, i beholdere eller i veksthus. Rike grønt løv og lyse blomster legge en skvett farge til din hage siden mange nyanser er tilgjengelig i tillegg til daisy's klassiske gul. Gerberas er langvarig avskårne blomster og blek gul gerberas brukes med god effekt i våren ordninger eller brude buketter.

Oransje fargetoner

Gerbera blomsten holdes over slanke bladene av en 6-tommers stamme. Blomstrer selv er 4 til 7 inches tvers og vises i mange farger, inkludert mange nyanser av oransje fra fersken for rust. Velg svært lyse nyanser eller mykere pasteller. Blomst sentrum er grønn, brun, svart eller rød. Når du ser på en gerbera fra avstand, ser du en blomst, men blomster er faktisk hundrevis av forskjellige små blomster.

Rød og Scarlet toner

Du kan velge fargen på gerbera blomster - tilgjengelig i dype røde og skarlagen samt lysere nyanser, og type. Enkelt blomster er det vanligste, med kronblad som ikke overlapper hverandre. En dobbel gerbera har en dobbel rad av overlappende petals, mens en crested dobbel har to overlappende petal rader rundt indre rader med kortere kronblad. Den full-crested doblingen har samme overlappende rader av petals men raden indre skjuler helt disken i midten av blomsten. Bruk full-crested rød eller scarlet gerberas for en svært dramatiske skjerm.