Hva fargene gå med fransk landlig stil?

June 10

Hva fargene gå med fransk landlig stil?

Franske Country farger inkluderer et utvalg av maling og maling teknikker, hver vanligvis forbundet med et bestemt område av landet. Fra dekorering klassiske franske slott til landlig gårdshus, kan du sammenligne franske Country farger ved å se til fargene i naturen. Kystområdene på Middelhavet og Nord naturen gir et rikt utvalg av fargene i ethvert hjem. Kunsten å skape et hjem med franske Country farger er å velge en palett og bruker elementer som du elsker.

Tradisjonell fransk

Tradisjonelle franske Country utseendet innebærer lyse men ikke levende farger. Melk og lime vasker er favoritt ser i alle områder av landet. Sol-bleket utseendet, sammen med gråaktig-grønn renvasking, finnes i mange forskjellige regioner i Frankrike, og er en stift når det gjelder å dekorere. Sjø grønt, havblå og hvit er en gledelig kombinasjon. Bruke disse fargene på veggene, og bringe dukker av rødt og svart i innredningen smijern, puter og lys.

Sørlige Middelhav

Denne stilen låner fargene fra havet. Landskapet nær havet er lyse, fargerike og avslappende. De myke hvite du se på skyene til den gule sett på solsikker, gir naturen de beste ideene for farge. Rike nyanser av blått er rolig mens nyanser av grønt bringe energi i rommene. Utfylle disse fargene med gule og appelsiner å gi rommene en følelse av balanse. For et utseende som er nesten helt kult, la møbler eller tilbehør eller male dem hvite. Hvit gjør rommene føles luftige, som fungerer godt med beroligende kvaliteten av blått og gult lys natur. Enkle hvite tilbehør, som lampeskjermer og vaser, vil gjøre rommene føles harmonisk.

Nord-Frankrike

Fargene på denne stilen i fransk landlig stil lener mot grå undertoner. Kaldere regioner av landet ser og føles annerledes enn kystområdene. Fargene i denne ordningen omfatter kule nyanser og myk, bleke farger. Salvie grønn, pulveraktig blå, blek rosa, støvete beige og grayish hvite bringe karakter rom. En favoritt kombinasjon av slike farger er grå, beige og hvit. Legg sprut av rød, grønn eller blå i rom med vaser, bilder og illustrasjoner. Ikke vær redd for å bringe primærfargene legge litt tegn til innredningen.