Hva får PVC sement av betong?

October 28

PVC sement til å bli med to deler av PVC-rør. Bond er forårsaket av en kjemisk reaksjon med plast som kombinerer de to delene sammen. Dette materialet kan dryppe på andre flater; Det finnes noen måter å fjerne det fra sement.

Fysiske metoder

Skrap av materialet med maling skraper. Dette er arbeidskrevende og kan forårsake riper og riller i sement. Denne metoden fungerer best på små områder.

Kjemiske metoder

Aceton, fjernes PVC sement. Dette er et godt valg hvis sement ble droppet i middels til store bobler. Det vil tørke etter at du la det sitte i noen minutter. Du må vaske overflaten grundig etterpå; Det er best å bruke vaskemiddel og en annen bøtte med rent vann.

Mineralolje

Mineralolje vil fjerne PVC limet. Det er ikke en farlig kjemisk; det vil slå limet i en rotete glob som kan skrapes med maling skraper eller tung klut. Du må vaske overflaten for å fjerne eventuelle latent mineralolje. Oljen må sitte i en lengre tidsperiode enn aceton - muligens over natten. Fordi det er et naturlig stoff, vil det ikke gi av så mange røyk som aceton.