Hva faktorer forårsaker snittblomster å dø raskere enn blomster igjen på anlegget?

October 31

Hva faktorer forårsaker snittblomster å dø raskere enn blomster igjen på anlegget?

Blomster i alle former, om å legge farge til en hage eller lyse opp et rom i en floral skjerm, gir glede og glede sansene. Hver blomst har en begrenset levetid, men noen vil miste kronblader og endre skjemaet for å opprette frukt mens andre vil dø bare for å gå tilbake for å blomstre en annen tid. Men har når kutte fra liv-opprettholde kilden, blomster en begrenset og endelig overlevelse levetid, vanligvis et antall dager. Flere faktorer avgjør hvor lenge snittblomster vil vare

Fotosyntese

Planter bruker sollys til å konvertere vann, karbondioksid og grønne klorofyll i bladene til glukose, deres matkilde. Snittblomster kan ikke fortsette denne prosessen fordi de er løsrevet fra arbeider driften av deres næringsplanten. Sultet en kontinuerlig tilførsel av mat, vil en plante til slutt visner og dør. Frata noen levende organisme i sitt liv støttesystem vil føre til for tidlig død.

Næringsstoffer

Snittblomster ikke lenger knyttet til en levende anlegg tilgang en vedvarende flyt av mat, vann og andre nødvendigheter viktig å opprettholde livet og fortsette vekst. Blomsten kan ikke fortsette å leve uten mat å regenerere celler og kunne fylle tapt væske. Å legge plante mat til vase vann gir midlertidig mat men som celle vev forverres, denne funksjonen vil opphøre, forårsaker eventuelle sult.

Vann

En av de viktigste kravene for alle levende organismer er vann. Planter trekke vann fra bakken gjennom deres rotsystem og distribuerer den til alle områder, inkludert blomster. Når kuttet fra verten anlegget, miste blomster dette viktig ingrediens, forårsaker tap av fuktighet og vil. Blomster i en vase vann kan absorbere noe væske gjennom vev cellene i deres stilker, men bare for en kort tid til vev henfall og dør.

Miljø

Plante blomster som trives er klart økende i forhold til dem. En blomst fra sitt naturlige miljø kan lide på grunn av drastiske temperaturendringer. Blomsterdekorasjoner holdes i trekkfulle, altfor varme eller kalde forhold vil svekkes. Mens temperaturer kan forsinke bakteriell forfall, vil varmere forhold skynde tap av fuktighet, forårsaker wilting og tørking av anlegget vev. Alle lys og varme solskinn spesielt vil tørke snittblomster som normalt opprettholde moisture krav gjennom deres rotsystem.