Hva Evergreen har hvite Bark?

May 8

Hva Evergreen har hvite Bark?

Evergreens legge farge og tekstur til landskapet året rundt med sin langvarige løvverk, men noen gi ekstra visuell interesse takket være deres hvite bark. Når du velger hvitt-bjeffet evergreens for landskapet, Velg varianter som trives i nettstedets planting bestemte betingelser. Merk kulturelle krav som fuktighet nivåer, jordsmonn, soling, pH-verdier og US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonen rangeringer når du velger hvitt-bjeffet evergreens.

Små trær

For aromatiske løvverk og hvite eller lys grønn bark, plante en blå-grå eukalyptus (Eucalyptus caesia). En australsk innfødte, denne eukalyptus vokser til 20 fot høye og er hardføre i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 7 til 10. Den vokser i en rekke forholdene på stedet, inkludert våt til tørk jord. Som navnet antyder, har snø tannkjøtt (Eucalyptus pauciflora subsp. niphophila) både hvite bark og sølv-grå løvverk. Denne 25-fots høye treet har en lav, spre baldakin og blomster med hvite blomster. Den er hardføre i USDA soner 8 til 10 og vokser i våte eller tørre områder med surt eller alkalisk jord.

Middels trær

Den koreanske Gran (Abies koreana) har hvite bark, noen ganger med hint av lilla eller grønn. Denne 35-foot-tall bartre hardføre i USDA soner 5 til 6 og vokser best i fuktige, sur jord. Koreansk graner produsere store, røde kjeglene i vinter. En australsk innfødte, Sydney red tyggegummi (Angophora costata) vokser til 50 fot høy og har hvite eller rosa bark som er peeling eller glatt. Dette broadleaved evergreen blomstrer med prangende hvite blossoms sommeren og har slående, spre grenene. Det er hardføre i USDA soner 9 til 10 og foretrekker solfylte steder med alkalisk jord.

Høye trær

Den 65-foot-tall spøkelse gum (Corymbia papuana) har hvite, glatte bark. Innfødt å Australia og Papua Ny Guinea, dette spre evergreen har grå-grønne blader og blomster om sommeren med hvite blomster. Den er hardføre i USDA soner 7 til 10 og vokser i solfylte eller delvis skyggelagte områder med alkalisk jord. Den hvite boksen (Eucalyptus albens) også når høyder av 65 føtter. Dette raskt voksende treet har aromatisk, grå-grønne blader som kontrast med sin hvite eller lys grå bark. Hvit boks er hardfør i USDA soner 7 til 10 og foretrekker full Søn eksponeringer.

Svært høye trær

Den alpine Gran (Abies lasiocarpa) er innfødt til Pacific Northwest fra Oregon til Alaska. Denne bartre vokser 90 fot høye med smale, 20-fots spredning. Sin aromatiske hvite og lys grå til rødbrun bark er motvirket av sin blå-grønne nåler. Den alpine Gran hardføre i USDA soner 5 til 6 og krever fuktig våt jord. For store områder, plante en sitron-scented tyggis (Corymbia citriodora). Dette evergreen vokser 160 fot høy med en baldakin som sprer seg opp til 100 fot. Barken kan være hvit, grå eller rosa og det blomstrer med hvite blomster. Sitron-scented tyggegummien vokser i USDA soner 8 til 10 og tåler en rekke forholdene på stedet, fra våte tørke jord og full sol til delvis skygge.