Hva er voksende syklus av rosene?

October 14

Hva er voksende syklus av rosene?

Mange gartnere elsker roser på grunn av fargen de bringe til gården og nytten som attraktiv snittblomster. Roser er flerårige planter, betyr at de kan leve i flere år.

Opprinnelse

Som med planter, kommer roser fra frø. Rose frø kommer fra anleggets blomster. Men er roser vanligvis plantet fra starter planter under våren eller noen ganger faller.

Vekst

Rose planter vokser under varm vår og sommertemperaturer. Unge planter rose noen ganger blomstre ikke under deres første leveår, og noen blomster bare én gang per år i løpet av våren eller sommeren. Noen blomst to ganger i løpet av våren og høsten, mens andre blomst kontinuerlig gjennom den varme sesongen.

Dormancy

Roser sovende i høst og vinter når temperaturen kul. Sine blomster dør som været roet, og plantene vokser ikke til været begynner å varme igjen i våren.

Betraktninger

Gartnere bør ikke renske roser oktober, ifølge National Gardening Association. De fleste typer roser er beskjæres for å tynne dem ut og fjerne skadede canes våren. Døde blomster fjernes når de blomstrer. Siden roser ikke vokser om vinteren, bør de befruktes i løpet av våren i stedet for sen høst eller vinter.