Hva er voksende områder og steder for Morel sopp?

March 13

Hva er voksende områder og steder for Morel sopp?

Kommersielle sopp produsenter har vært i stand til å produsere en kommersiell morel beskjære, så individer må jakte moreller seg i voksende regioner. Selv om morel sopp jakt kan være vanskelig, fordi moreller er vanskelig å se i landskapet, finnes det spesifikke områder og krav for morel vekst.

Hovedtrekk plassering

Selv om de krever fuktige områder, bør jord fortsatt være godt drenert, fordi moreller ikke liker stående vann. I disse stedene, kan mange typer annen sopp være økende, signalisering eksistensen av moreller i området. De finnes vanligvis på sydvendt åsene over hele Midtvesten.

Trær og skog

Fuktige områder rundt døde eller døende trær, som elm og sycamore Ask eller tidligere apple frukthager, er steder hvor morel sopp kan bli funnet. Fordi morel sopp bruker mineraler fra trerøtter, krever de døde eller døende trær og planter å trives. Områdene som ble nylig brent eller logget er vanlige plasseringer. Døde trær er nødvendig for morel sopp vokse og trives.

Bestemt moreller

Blonde-farget moreller kan bli funnet på Orocarnis av Rocky Mountains i Oregon, og de er noen av mest søkte i USA, fordi de har eksepsjonelle smak og lang holdbarhet. Spredt over hele Midtvesten, lille grå, kan hvite og gule moreller bli funnet. Svart moreller ligger i nærheten av ash, aspen, furu og poppel trær. Østlige cottonwood trær kan også bety svart moreller. Død elm trees Produser hvitt, gult og moreller. Poplars og osp trær produsere svart moreller tidlig i sesongen i northern Michigan. Svart, grå, hvite og gule moreller kan være rikelig i hvit aske trær. Gul moreller finnes i tidligere epletrær. Brann moreller også vokse i Pacific Northwest i områder som har blitt brent av skogbranner.

Vind og stier

Hvis en oppdatering av moreller, har retning vinden blåser en effekt på hvor flere kan bli funnet. Fordi sopp vekst spres ved sporer, vinden plukker opp spores og sprer seg i retning av vinden. Også, hvis det er næring for moreller på sidene av stier, dette kan være et flott sted å finne dem. Som jegere plukke moreller, så lenge de ikke er plassert i plastposer, slipper moreller sporer langs stien. Hvis død og døende trær og annen vegetasjon finnes langs stien, vil moreller vokse det.

Sesongen

Morel sesongen starter i våren, når bakken og luften temperaturer begynner å varme og snøen blir til regn. I Pacific Northwest morel sesongen starter i slutten av mars, men i høyereliggende, sesongen starter i August. I Midtvesten, fordi klimaet er mye mildere, starter morel sesongen i begynnelsen av våren fra mars til mai.