Hva er verktøy & materialer som brukes i håndverk & Trebearbeiding?

September 12

Hva er verktøy & materialer som brukes i håndverk & Trebearbeiding?

Håndverk og trearbeid benytte en rekke verktøy og materialer å lage håndverk, pyntegjenstander, møbler og redskaper. Noen håndverk, som perlebroderier, involverer bare små håndverktøy, mens bestrebelser som cabinetmaking ofte krever en et verksted fullt av elektroverktøy. Materialene som brukes for håndverk er begrenset bare av fantasien til håndverker.

Håndverktøy

Håndverktøy brukes vanligvis for programmer som krever mindre strøm og større finesse. I trearbeid, operasjoner som ferdig planende og svalehaleføringen kutte gjøres ofte med hånden fly og liten hånd sager. Håndverk kan omfatte bruk av håndverktøy som nåler, glass cutters, vev, spinnere og presser. Håndverktøy tillate håndverker å forbli tilkoblet til arbeid uten overskuddskraft og støy av elektroverktøy. Det er nødvendig å lære å bruke håndverktøy riktig og beholde dem slik at de fungerer på et høyt nivå av presisjon.

Elektroverktøy

Elektroverktøy kan hjelpe hobbiest unngå vanskelig slit, spesielt i trearbeid. Power jointers og høvler grov overflater av trelast og flate brett så de kan brukes til å bygge presisjon møbler. Motorsager Fjern tid og arbeid for å klippe styrene for hånd. De beste resultatene elektroverktøy må vedlikeholdes regelmessig, med sine kniver, kniver og skjærene holdt barberhøvel skarpe. Fordi de er så kraftig, kan misbruk av disse verktøyene føre til uopprettelig feil i løpet av et prosjekt, så vel som potensielle sikkerhet farer.

Tømmer

Tømrere benytte mange forskjellige typer tre. Ovn-tørket hardt er kjøpt på trelast butikker for cabinetmaking. Når tømmer ovn-tørket, er fuktighetsinnhold redusert til rundt sju prosent, sikre at det ikke vil fordreie, hovne og krympe etter det er gjort i møbler. Noen cabinetmakers, spesielt stol byggherrer, foretrekker å arbeide med grønt tre. Tradisjonell stol beslutningstakere kan bygge stoler av aske som har blitt kuttet fra en nylig tømte tree. Grønne treet er vanligvis enklere å arbeide med håndverktøy.

Håndverk materialer

Håndverk benytte en rekke materialer. Kloakk og strikkere bruk tråden, garn og stoffer, og noen ganger skape disse materialene seg med spinnere og vev. GLASSBLÅSERE sprenger bruke smeltet glass og ildfaste, mens glassmalerier arbeidere gjør kreasjoner av hard ark med farget glass. Mange mennesker delta i håndverk med barn, og bruke husholdningenes hvor objekter som skrap klut, avis, lim og makaroni for kreative kunst forsyninger.