Hva er vanskeligheten av renhold svart vask?

March 5

Svart synker er laget av flere typer materiale - granitt, keramikk, akryl og Porselensemalje. Problemet med svart vask er at riper viser ganske enkelt, og noen mineralforekomster vil forårsake flekker. Det er best ikke å bruke sterke kjemikalier eller slipende materialer som kan discolor eller bunnen svarte vask. Du kan følge rengjøring instruksjonene fra produsenten eller prøve flere naturlige alternativer.

Rust

Rustflekker er brun eller rød farge og er forårsaket av jern i vannet. Denne typen flekken oppstår vanligvis rundt avløpet. Lage en lime med boraks pulver og sitron juice og bruke det på de rustne områdene. La det tørke og skyll med vann. Gjøre en del oksalsyre og 10 deler vann. Påfør blandingen til flekker og umiddelbar skylling. Du kan også prøve kombinere like deler av skure pulver, kremen av tartar og hydrogenperoksid. Denne blandingen må angi flekken for minst 30 minutter før du skrubbe og skylle.

Kobber flekker

Grønn eller blå flekker er forårsaket av kobber eller syre i vann. Surt vann er lastet med messing og kobber innholdet. Sure rengjøringsmidler er effektive på denne typen flekken. Du kan også bruke hvit eddik, sitron juice eller fosforsyre. En utvannet blanding av saltsyre og svovelsyre kan brukes for flekker som har vært til stede veldig lenge.

Kalk innskudd

Brune eller svarte flekker er et resultat av mangan og andre mineraler i vannet. Disse mineralene føre kalk innskudd. Du trenger en renere som inneholder sequestrants for å fjerne denne flekken. Et sequestrant hindrer mineraler fra kjemisk binding med andre mineraler. Den kjemiske bånd forarbeide er hva skaper kalk. Eksempler på elementer som inneholder sequestrants: en kombinasjon av kremen av tartar og hydrogen peroxide; en tsp. av Calgon vann Tøymykneren i en gallon av vann; en blanding av hvit eddik og natron; og 2 til 4 ss. trisodium fosfat i en gallon av vann.

Forsiktig

Overflaten av Porselensemalje synker kan gradvis oppløses av gjentatt bruk av Sure rengjøringsmidler. Ikke bruk sterke kjemisk surt rengjøringsmidler på Porselensemalje. Naturlige rengjøringsmidler, som sitronsaft og eddik, bare mildt syreholdig og er trygt å bruke på Porselensemalje.

Tips

Noen produkter kan si en ting, men som ikke kan være tilfelle. For eksempel granitt vask kan si granitt, men kan bare være sammensatt som inneholder en liten mengde granitt støv, og er laget hovedsakelig av kraftig plikt plastikk eller andre materialer. Det er best å følge rengjøring instruksjonene med vask eller utseende for en etikett på undersiden av vasken for produsenten kontaktinformasjon.