Hva er uregelmessig Bluestone Flagging?

February 28

Uregelmessig bluestone flagging er en naturlig stein brukes for rydder fortau, terrasser, pool dekk og mer. Den vakre steinen er lagt i en uregelmessig mønster, med varierende stein størrelser som er montert sammen mye som et puslespill.

Funksjoner

Bluestone flagging er ca 1 til 3 inches tykk, med en naturlig leppe finish. Som navnet antyder, kommer bluestone flagging i forskjellige nyanser nært knyttet til den blå familien, inkludert grå, lilla og dempet blå.

Installasjon

Uregelmessig bluestone flagging kan legges i sand og knust rock brukt en betongplate. Sprekker mellom bluestone er så fylt med sand.

Design

Uregelmessig bluestone flagging er ordnet i et tilfeldig mønster som passer de enkelte steinene sammen og fyller området. Bluestone kan bli kuttet med en sirkelsag med diamant blad, for å lage akkurat rett størrelse steinen å passe inn i design for din gangvei, patio eller annen overflate.

Steinbrudd

Bluestone er brutt i Pennsylvania og Sørøst New York, med de fleste bluestone produsert i Susquehanna fylke, Pennsylvania.

Flagging

Flagging refererer til murverk lagt for terrasser og fortau. Bluestone flagging er lett tilgjengelig på mest naturlig stein eller landskapsarbeid forsyne butikkene.