Hva er Trapway størrelsen på Kohler toaletter?

August 6

Trapway er avløp banen i toalettet at vann følger nå gulvets avfall stikkontakt. Trapways på Kohler toaletter er utformet større enn minimumskravene angitt av American National Standards Institute, eller ANSI. Generelt, gjør dette større for forbedret rødme ytelse.

Kohler ett stykke og to toaletter

Alle Kohler stykke toaletter og selskapets Wellworth todelt gravitasjon-rødme toilets har trapways med en diameter på 2 inches. Trapways i alle disse toalettene er også glasert, sterkt hjelpe passering av avfall og vann gjennom trapways. Selv om ANSI minstestandarder tillater en trapway størrelse som gjør at et objekt på størrelse med en golfball passerer, tillater Kohler's 2-tommers trapways passering av et objekt på størrelse med en håndball.

Kohler makt Lite og press Lite toaletter

Kohlers utvalg av toaletter som bruker "makt lite" og "press lite" rødme teknologi har enda større trapways - 2 1/8 inches i diameter. Som trapways i Kohlers andre toaletter, er disse trapways også glasert. Pressure assistert spyle av "press lite" toaletter, og også pumpe-drevet spyle av "makt lite" modeller, skyver vannet med mer kraft enn det som brukes i gravitasjon-flush modeller. Dette betyr at disse toalettene selv mindre vann effektivt reise gjennom den større trapway uten tilstopping.

ANSI-standarder

American National Standards Institute fremmer og forenkler standarder, men faktisk setter ikke disse standardene selv. Minimum trapway størrelsen som er tillatt av ANSI-standarder er 1 1/2 inches. Men har de fleste toaletter vanligvis en trapway mellom 1 3/4 2 inches. Trapway størrelsen på et toalett er en viktig funksjon, fordi en mindre trapway hemmer av avfall, spesielt når en mindre mengde vann brukes på hver flush.

Finne Kohler Trapways

Hvis du ser bak toalettet base på gulvet montert Kohler toalett, finner du noen ganger en buet disposisjon i toalettets Kina overflate. Dette omrisset viser banen som trapway i toalettet følger. Trapway kobler på toalettet avløp i bunnen av bollen til skapet flensen på badet gulvet. I tillegg holder buet toalett fellen vann mellom flush, gir en forsegling mot kloakken gasser inn gjennom toalettet.