Hva er tilholdssted for en grønne alger plante?

February 27

Blant de minste plantene i anlegget er rike grønne alger, kalt "grønn" karakteristiske klorofyll som farger kroppene enkeltcelle. Flere arter av grønne alger finnes, og trives de samme veien de fleste andre planter gjør: ved å konvertere sollys til energi igjennom fotosyntese. Fordi de er så små, krever de en våt habitat å holde cellen hydrert.

Vann

Fuktighet er nødvendig for alt liv og planter spesielt, gir viktige mineraler og næringsstoffer samt enkel hydration. Mens planter har et nettverk av vener som bærer fuktighet til forskjellige deler av anlegget, må encellede planter nær en kilde til konstant hydration. Derfor grønne alger planter finnes på eller neddykket litt av vann dammer, innsjøer og fortsatt deler av elver. Svært saltholdig vann, for eksempel saltvann eller oaser, er uegnet leveområder for grønne alger.

Kolonier

Grønnalger utgjør en rekke ulike arter, hver med ulike vaner og skikker. Mange, men ikke alle, grønne alger foretrekker livet i en koloni-struktur. Dette betyr de bånd sammen lage en multi-celled stripe eller teppe på vannet. Leve i en koloni gjør en alge celle mindre sårbare for rovdyr og forsterker dem mot store forstyrrelser i vannet. Noen alger, som vann-net algene, bruke kolonien livet som en måte å seksuelt reprodusere.

Direkte sollys

Klorofyll som gir grønne alger navnet krever direkte sollys energi. Dette betyr underjordiske kildene og vann tabeller er også dårlig leveområder for alger. I stedet foretrekker alger områder i direkte sollys å maksimere energiproduksjon. Grønnalger reprodusere raskere med mer sollys og kan selv bli en fare for oppdrettsanlegg, plen dammer og menneskeskapte vann anlegg hvor de misfarges vann, tette filtreringssystemer og gjellene.

Rolige områder

Selv om mange grønne alger foretrekker koloniale liv, er selv koloniene henhold til luner av tøffe værforhold. Dette fører mest alger foretrekker fortsatt-vann kilder i stedet for strømmer kilder som elver, bekker og bekker. Hvis overflaten av vannet forblir det meste fortsatt, kan alger fritt flytende og solen. Forstyrrelser i vannet kan føre til drukning i cellen, bryte opp kolonien eller enda et brudd i cellen vegg.