Hva er temperaturen å vokse en solsikke frø?

June 15

Hva er temperaturen å vokse en solsikke frø?

Solsikker er en av de vanligste blomstrer langs veier og felt. Selv om disse plantene vokser naturlig i innfødte miljøer, krever de visse betingelser for riktig vekst som landskap og blomsterbed. Som andre varianter av blomstrende planter og krever solsikker et bestemt temperaturområde å fremme spiring og spirende. Andre faktorer spiller også en viktig rolle i forårsaker solsikkefrø å starte vokse.

Klimaet soner

Solsikker er årlige planter som ikke overvintrer. Dette betyr at du kan vokse seg bare om et sted, uansett vintertemperaturer. Solsikke planter dyrket i kjøligere klima kan kreve en tidlig start innendørs for å gi tilstrekkelig tid for blomstrende i utendørs landskapet i sommer og høst sesonger.

Spiring

Solsikkefrø spire er på minimum temperatur på 41 grader Fahrenheit. For spiring oppstår, må temperaturen på jorda rundt frøene være minst 45 F. Noen spiring oppstå på kaldere temperaturer i nærheten 39 F, men temperaturer nærmere til 46 til 50 F gir de beste forutsetninger for tilfredsstillende spiring.

Vekst

Solsikker generelt slutte å vokse i slutten høst eller tidlig på vinteren når Temperaturene dip under 24 F. I varmt klima og beskyttet steder, som i veksthus eller under vokse lysene, som ikke opplever minusgrader, disse plantene stopp voksende etter å ha fullført årlige livssyklusen. Dannelsen av nye frø på brukt blomstrer er den produserer ny solsikke planter. Den optimale temperaturen for fortsatt vekst er rundt 70 til 78 F, men disse plantene vokse tilstrekkelig i temperaturer mellom 64 og 91 F.

Betraktninger

Som navnet antyder, solsikke plantene trives og blomstre i åpne områder av landskapet som gir en overflod av sollys. Lyssky steder og innendørs innstillinger kan føre til dårlig vekst, uansett temperaturen. Solsikker dyrket i egnede steder med optimal temperatur begynner å spire om 11 dager etter planting av frø. De danner blomsterknopper innenfor 33 dager av spirende og fortsette blomstrende for om 30 dager. Hardt fryser etter spiring kan skade solsikke planter, ofte forårsaker personlige områder av frostskader blant friske deler av vegetasjon, men alvorlig fryser kan føre til tap av hele planter.