Hva er tau skjermer?

September 23

Hva er tau skjermer?

Tau er "en fabrikasjon av polakkene sammenvevd med slank grener, withes eller siv brukes spesielt i bygningen," ifølge Merriam-Webster. En tau skjerm har blitt brukt i århundrer fordi det er en stabil byggemateriale. Tau skjermer fortsatt brukes i konstruksjonen og ofte vises med hager og husholdningenes behov.

Kilder

Tau skjermer er laget av piletre, hazel og australske tau. Tau anlegget stammer i Australia og inneholder mer enn 600 arter. Høyere, tykkere varianter høstes for tau skjermer. Hazel vokser innen skog i Sørvest England, ifølge tildeling skogbruk. Når nøttebrune busk vokser høy nok for bruk i tau skjermer, stenger kuttes og røttene igjen for å fortsette å vokse. Willow er høstet på samme måte. Når det er kuttet, stenger vokse og kan bli kuttet ned noen få år.

Gjør tau skjermer

Tau skjermer er laget ved å bygge en ramme av større stenger eller tre stykker og fôr mindre stenger – fra piletre, hazel eller tau - mot rammen, vanligvis med 1 tomme 3 tommer mellom hver stang. Noen designere sett stenger i et interlaying mønster. Den vanligste måten å konstruere et tau skjermen er av spikrer droppers inn i rammen, ifølge tau tre Farm, en produsent av tau skjermer. Dette er skaper en stabil skjerm og bedre enn knytte stenger til rammen med eller wire fordi konstruksjonen vil være løs.

Bruker

Tau skjermer brukes innenfor og utenfor opprette en rustikk utseende for hjemmet eller hagen. Skjermene kan gjøres i noen ønsket størrelse. Tau skjermer brukes ofte til å beskytte hageplanter fra overdreven vind, regn og sollys. Tau-skjermer er også gjort på gjerder, bruer, tak og dekorative veggtepper. Mellomrom mellom stenger lar luft og lys passerer gjennom, men skjermen generelt er solid nok til å holde ut dyrene og folk.

Bygg/vedlikehold bekymringer

Lengre tau skjermer brukes til gjerder krever mer innsats i midten av skjermen å hindre den fra å kollapse på grunn av vinden. Tau er også naturlig tre, betyr det kan råtne. Utføre årlig inspeksjoner ved skjermen koble bjelker og kanter. Når råtnet, kunne skjermen kollapse. Erstatte eventuelle råtten tre med nytt materiale for å hindre kollaps. Bruke en beskyttende overflate over skjermen etter at det er bygget for å hjelpe skjermen vare lenger. Når du kjøper tau tre, be om opprinnelsen til å fastslå kvaliteten, ifølge tildeling skogbruk. Kontakt Forest Stewardship Council - en ideell organisasjon av bevaring av skog, for informasjon om sertifisert tau treprodukter.