Hva er taktekking filtre?

November 13

Hva er taktekking filtre?

Om de høres ut som noe du kan finne på ditt hjem tak, Taktekking filtre har ikke noe å gjøre med tak struktur og oftest brukes av amatør radio entusiaster. Disse filtrene kan amatør radiooperatører å begrense signaler mottatt.

Amatørradio

Taktekking filtre brukes av personer som opererer amatør radio, ofte referert til som "ham" radio. I USA, er disse radioer regulert av Federal Communications Commission. Potensielle operatører må først motta en lisens fra FCC før de kan drive en amatør radio sett.

Taktekking filtre

Filtere taktekking brukes av en skinke radiooperatør begrense radioen første mellomliggende frekvens. En skinke radio tar radiosignaler, kjent som radio frekvens eller RF, og konverterer dem til lydinformasjon. Radioen konverterer RF til en mellomliggende frekvens eller hvis, før det gjøres om til lydinformasjon. Taktekking filteret begrenser utvalget av frekvenser som er transformert til denne mellomliggende frekvensen.

Taktekking Filterfunksjon

Taktekking filtre fungerer som et skjold, som beskytter en amatør radio fra uønskede frekvenser. Filteret beskytter radioen ved å sikre at kun et begrenset utvalg av frekvenser videre til andre Radioteknikk, som forsterkere og miksere. Begrepet "taktekking filter" er litt av en misvisende benevnelse, som disse filtrene skjerme radiosystem fra både uønsket høyere og lavere frekvens signaler. For å bruke en metafor, hvis hjemmet er din radio, er et overbygg filter begge taket som holder regn kommer ved kommer fra toppen og vanntett kjelleren som hindrer vann komme ved å komme gjennom bunnen.

Lisensiering

Siden bestått av Radio Act 1912, har den amerikanske regjeringen regulert amatørradio operasjoner på noen måte. Alle amatør radiooperatører må få deres operatørens lisens fra FCC ved første å fullføre amatør radio lisensen eksamen. Det finnes tre lisens klasser: amatør ekstra klasse, General klasse og tekniker klasse.