Hva er støvsugeren god støpejern til Glass ovn topper?

October 18

På kjøkkenet, kan du være rengjøring den samme typer flekker fra overflater som delikat som et glass ovnen toppen og så holdbare som støpejern. En god all-round støvsugeren kan rengjøre alle overflater. Du trenger ikke å bruke masse penger kjøper navn-brand kommersiell rensemidler. Hvis du ser så langt opp kjøleskapet eller spiskammeret, finner du massevis av økologiske rengjøringsmidler som renser din •Ledningsoppbevaring effektivt.

Natron

Natron er en mild selvheftende som er mildere enn de fleste kommersielle skrubbemidler. Du kan skvette natron til benkeplater, støpejern Kjøkkenartikler, i ovnen din eller på toppen av et glass og så skrubb overflater og flekker på overflaten med en fuktig klut til å gjennomsøke bort flekker. Natron kan brukes til å skinne apparater eller rense flekker riper en eldre vask. Det kan også brukes som et avløp åpneren av pouring brus i et avløp og så fulgte det med en løsning av eddik. Boblende reaksjonen vil hjelpe fjerne gunk fra din avløp.

Lag en pasta av natron og vann for vanskelige flekker, og bruke det direkte på flekken. La flekken sitte over natten og så skrubb det bort. For gjenstridig flekker inne kokekar, gjelde bakind brus og vann lim flekken. La det sitte i en time. Fyll kjelen halvveis med vann, la lim på flekken, og kok. Kok i 15-20 minutter og skyll.

Sitroner

I mange kommersiell rensemidler er sitroner en aktiv ingrediens å feilfri og fjerne flekker. Du kan bruke organisk sitroner og sitronsaft fra din lokale matbutikk. Blande like deler sitronsaft og vann i en sprayflaske for en effektiv overflaten renere.

Mikrobølgeovnen en bolle med vann og sitron skiver vil løsne flekker fra innsiden av mikrobølgeovnen din. En pasta laget av bakervarer brus og sitronsaft vil skinne messing og kobber inventar som kobber gryter og panner. Gni halv sitron over en tappekran pek hjelper fjerne lime skala. Legge en teskje av sitronsaft å din oppvaskmiddel vil hjelpe for å fjerne fett fra oppvaskmiddel syklus.

Sitronsaft kan også hjelpe for å fjerne lukt. Bland sitronsaft med eddik for å opprette en renere som nøytraliserer sterk eddik lukten.