Hva er standardstørrelser for metall Stud?

November 19

Hvis du tenker å gjøre overgangen fra tre til metall pigger på din neste innramming jobb, finner du at produsenter har gjort sitt beste for å gjøre overgangen en relativt enkel og logisk. Metall ekvivalenter tilsvare omtrent størrelsen av dimensjonale trelast- og er lettere, rettere og mer ensartet.

For veggen innramming

Laget av kaldt-formet stål, danner metall pigger et kvadrat-C form, med to korte flenser flankert et langt ansikt kalt en web. Flensen av metall pigger måler 1 5/8 inches, litt større enn smale ansiktet av et nominelt 2-tommers dimensjonale trelast, som i moderne tid virkelig måler 1 1/2 inches. Stud med web størrelse eller langt ansikt, 3 1/2 inches kalles en 350S, og i stedet for en to av fire. 600 metall stud måler 6 inches på web, eller langt ansikt. Dermed metall stud tar plassen til en to av fire måler 1 5/8 av 4 tommer, og en to-av-seks, 1 5/8 av 6 tommene - litt tykkere men samme dybde som tilsvarende tre.

Større pigger

Fordi de har C-form av 350S og 600, kalles også metall ekvivalenter av to ved roing og to av ti stendere, selv om tilsvarende tre ville trolig bli kalt bjelkene eller sperrer. 800S og 1000, henholdsvis erstatter de to-av-åtte og de to-av-ti, og beholde flens størrelsen på 1 5/8 inches. Disse større metall pigger kan faktisk brukes som strukturelle elementer som bjelkene og sperrene.