Hva er standardstørrelsen på en Gate i et gjerde?

March 17

Hva er standardstørrelsen på en Gate i et gjerde?

Gates at handelshindringer verft og kommersielle nettsteder samtidig som tilgang til både foten trafikk og biltrafikk. De kan være laget av stål, tre, jern eller syntetiske produkter. Gates kan være skreddersydd, men kommer også i standardstørrelser å gjøre det enkelt å bestille dem.

Fotgjenger Gates

Fotgjenger porter finnes langs, affording inngangen i områder av banen, for eksempel et verft. De er bred nok for folk å angi gå små elementer, som sykler, men ikke stor nok for biler. En standard fotgjenger gate er vanligvis 3 fot bred men skal forstørres til 5 fot hvis det er nødvendig å flytte om større elementer, for eksempel en sitte-på gressklipper.

Oppkjørselen Gates

Portene som brukes til å tillate biler privat er vanligvis 10 til 12 fot bred. Disse portene er enten svingende eller spor med mindre et elektronisk system er installert. En dobbel innkjørsel vil kreve en større port.

Kommersiell bruk Gates

Noen porter må være større for større kjøretøyer. Dette er ofte sett på landsbygda, hvor septisk lastebiler eller andre store kjøretøy passerer gjennom tid. Disse portene må være 18 fot bred. De kan være en vanlig port eller en port fashioned ut av flyttbare fekting.

Dobbel Gates

Dobbel gates tett i midten. De kan være organisert i standardstørrelser som 3 fot eller større og sette sammen for å gjøre en gate som er dobbelt så bredt. Ved å legge en spenne på en halv, kan du enten åpne begge halvdeler eller én port om gangen.