Hva er Splatter slå ned tak?

August 27

Hva er Splatter slå ned tak?

Splatter slå ned taket ble vanlig i 1950. Teknikken ble brukt av to grunner, å gi en lydmuren i rommet, og for å skjule dårlig gips arbeid. En rekke splatter eller knockdown teksturer kan brukes på din tak, inkludert akustisk popcorn tekstur, oransje Skrell og slå ned plaster.

Formål

Den splatter tak ble brukt til å lagre entreprenører penger. Byggherrer og andre entreprenører har ikke å tilbringe så mye tid på å perfeksjonere en glatt taket. I stedet dekket gips alle feil fra dårlig felles taping å spikre dukker. Sprøyting taket er mindre arbeid enn å lage en glatt taket. Splatter knockdown oppretter også en lydmuren mellom to etasjer i huset, for eksempel en kjeller og øverste etasje. Noen huseiere finner taket teksturen visuelt attraktive og foretrekker hva grovt over en jevn taket.

Gips Type

Sparkelmasse er puss av valg når du oppretter splatter knockdown teksturer. De fleste gips fagfolk bruke materialet tilgjengelighet og pris. Sparkelmasse kommer dries på ulike tider forskjellen. Gips langsom tørker å rask tørking er tilgjengelig. Sammensatt er utvannet til en lett kremet og vannaktig tekstur. Noen ganger legges annet materiale, som sand, inn i gips opprette ytterligere lettelse.

Teknikk

Gipsen er tynnet ned med vann og lagt til en gips tekstur programmet maskin. Maskiner kan ofte leies på lokale oppussing butikker, for de forsøker en gjør det selv prosjekt. Maskinen består av en luftkompressor, slangen og applikatoren. Gipsen er lett sprayet i et jevnt lag på primet taket. Tillat ca 24 timer for at gipsen tørke, med mindre en hurtigtørkende sammensatt brukes.

Etterbehandling

Når splatter tekstur brukes, brukes en primer å dekke overflaten. De fleste huseiere bruke to strøk med maling. Den første strøk absorberes raskt av puss. Andre strøk er ferdig produktet. Noen ytterligere produkter som en glasur og maling blanding gjelder alder og antikke veggen. Teknikken er en form for faux finish kalt en colorwash.