Hva er skummet belegg for konkrete tak?

June 26

Hva er skummet belegg for konkrete tak?

Betong er en vanlig materiale for mange typer innvendig og utvendig konstruksjon. Betong tilbyr mange fordeler over andre materialer, med overlegen holdbarhet, vannresistens og råtnende og brann. Betong vegger, gulv og tak brukes ofte med flere artikler bygging på grunn av sin lave kostnader og lav vedlikehold. Betong tak er ofte gitt en skummet belegg gips sammensatte å forbedre utseendet på materialet.

Om konkrete tak

Betong tak er ofte funnet i multi-unit konstruksjon, som leiligheter og sameiet bygningene. Betong tak er installert i en rekke måter. Taket kan helles og skjemaene deretter fjernet. Betong kan også strømmet ut korrugerte metall med sprayet betong og strukturert på overflaten. En annen metoden bruker betong planker som settes og sikret i posisjon. Leddene deretter jevnet og belagt for å dekke.

Skumme belegg betong tak

Tilstanden til konkrete tak kan variere mye, noen har vært grovt utseende og andre jevn og attraktive. Ofte er et tynt islag gips eller gips sammensatte spredt over overflaten for å gi den et nivå og ensartet utseende som er egnet for maling eller tekstur å en akseptabel taket for interiør. Dette kalles den skumme strøk. Skummet belegg kan brukes i flere lag, etter behov, krever avhengig av hvor mye utjevning betongen. Noen ganger når sluttresultatet fortsetter å vise en ujevn overflate, lagt popcorn tekstur skjule feilene.

Forberedelse til skummet belegg

Betong tak må være skikkelig forberedt å oppnå en god sluttresultatet. Overflaten skal være ren av alle skitt, fett, støv og sand. Betong bør kur for minst 60 dager før en skummet strøk brukes. En konkret primer brukes deretter en Tillat god overholdelse av skummet materialer, ifølge TM Pratt nettstedet. Primer jevner ut overflaten av betongen, hjelper det motstå mold og mugg vekst, forhindrer sprengning eller peeling og forbedrer vedheft til overflaten forbindelser.

Skumme overflatebehandling

Gips eller sparkelmasse kan brukes til skummet belegg betong tak. Våt gips eller gips "mud" må blandes så det er lett å spre, men ikke så tynn at det vil dryppe fra taket. Bruke et tykt lag med sammensatte over overflaten med rygg-og-frem slag, holde kniven i vinkel mens du tegner det over overflaten av taket. Skumme overflødig sammensatte fra overflaten av parallelle strøk, forlate en tynn, selv lag. Når du holder kniven ren ved å tørke kanten etter hvert strøk lagdelt effekten er lettere å oppnå, ifølge online ressurs gjøre-det-selv-Help.com. Som de sammensatte settene, fjerne alle rygger med 120-korns slipepapir. Tørk taket med en fuktig klut før et andre lag.