Hva er skjeen brød?

October 9

Skjeen brød nådegaver menyen i mange sørlige Hjem og soul food restauranter. Denne mais pudding er en nydelig akkompagnement til greener, svinekjøtt eller stekt kylling. Rik korn pudding bakes sakte i ovnen. Egg og melker gir den en puffy, souffle som tekstur. Vanlig pudding egner seg godt til mange smakstilsetninger, av krydret paprika til søt lønnesirup. Leftover skjeen brød kan Stekes i kaker.

Historie

University of Michigan rapporterer at skjeen brød er en variant av en indiansk rett kalt subpawn. En slags cornmeal grøt, retten ble tilpasset av engelske kolonister, som egg og melk å gjøre rett rikere. Mais var innfødte til den nye verden og lett tilgjengelig, så det ble en stift i hjem over hele USA, men spesielt i Sør og Appalachia. Sarah Rutledge inkludert en oppskrift på mais Spoonbread i hennes 1847 kokebok, "Carolina husmor."

Ingredienser

Skjeen brød inneholder cornmeal, egg, melk og smør eller forkorte. Cornmeal legger sødme og pisket egg gjøre resulterende rett lys og luftig. Ingrediensene er bakt i en gryte til firmaet. Konsistens er mellom brød og pudding, og det serveres med en skje, derav navnet. Mange varianter av den opprinnelige skje brød oppskriften eksisterer, flavored med skinke, ost, peppers eller grønnsaker.

Ernæring

Skjeen brød inneholder protein fra cornmeal, egg og melk, samt kalsium, B-vitaminer og jern. Stein bakken cornmeal inneholder mer fiber enn raffinert cornmeal, men vil gjøre en grovere brød. Bruk lav-fett melk og redusert fett margarin for en lav-fett skjeen brød.

Lignende retter

Retter ligner på skjeen brød inkludere mais pudding, cornmeal grøt, mais souffle eller Gryteretter med mais grits. Alle cornmeal som en grunnleggende ingredienser og stole på egg, melk, smør og andre enkle smakstilsetninger. Billig og trøstende, skjeen brød har hatt en ny gjenopplivet som en gourmet parabol, takket være kokkene Paula Deen.