Hva er skalperte en plen?

April 19

Plen gress er utsatt for alle slags naturlige sykdommer, mold og soppinfeksjoner og insekter og skadedyr forstyrrelser. Det er ansvaret til eieren av plenen å beskytte plenen gress fra disse plager. Men plener er også utsatt for skade på grunn av dårlig lawn care vedlikehold. Skalperte, tilhører en type aggressiv plenklipping, sistnevnte kategori. Ved å forstå årsakene til skalperte og hva de skal gjøre for å lagre en scalped plen, kan du unngå selvforskyldt problemene knyttet til plenen skalperte.

Plen skalperte

Plen skalperte oppstår når mer enn en tredjedel av kalesjen laget gresset fjernes under klipping. Denne nærheten klipping viser stilk vev av blader av gress. For å kompensere for skade, har gresset å produsere nye skudd for å samle sollys. For å produsere skuddene, har gresset til å dyppe i mat reserver lagret i kråker og røtter, la gresset nærings-belastede og ustabil.

Effekter

Skalperte kan ha muligheter alvorlig skadelige effekter på plenen gresset. Skalpert gresset er tynn og strukturelt svak, slik at det er mer utsatt for skade fra invasiv ugress. Skalperte fører også til mange kosmetiske problemer for gresset; skalpert områder snu brun og gul. Skaden skyldes skalperte varierer noe avhengig av hva arter av gress plantet i plenen. Cool sesongen gress som ryegrass, høy fescue og Kentucky bluegrass er mer følsomme for skalperte skade enn andre varianter Bermuda gresset.

Etter skalperte vedlikehold

Hvis plenen har lidd skade skalperte, først vurdere graden av skader som har lidd en plenen. Bermuda gress vil ofte vokse tilbake sunt over tid. Ryegrasses, fescues, bluegrass og andre "haug" gress og kjølige sesongen gress er i stand til å stadig tilbake på sine egne, men ofte må være resodded eller reseeded hvis alvorlig skadet. I begge tilfeller er den mest effektive måten å hindre fremtidige skalperte skade å bare klippe din gress til høyden anbefales for at bestemte grasarter.

Andre hensyn

I Bermuda gress speilet symptomene på skalperte skade tett de av en tilstand som kalles jern chlorosis, spesielt hvis gresset ikke er klippes ofte nok. For å oppnå en avgjørende diagnose, Fôrtilskudd plenen en jern, og vedta en klipping tidsplan og høyde som anbefales for gresset. Hvis dette ikke returnerer gresset til normal helse, kan gresset ha vært skalpert.