Hva er romerske nyanser?

January 22

Romerske nyanser er vinduet behandlinger som er laget av seks-tommers lag av stoff og brett sammen som de fremheves. Romerske nyanser, mye som persienner, opererer på et system med kabler og taljer. Romerske nyanser innlemme ruller i talje systemet, noe som gjør dem lett å løfte og senke. Slaver i Romerriket stod på windows å heve og lavere nyanser for aristokratiet som solen flyttet gjennom dagen.

Klassisk

Klassiske romerske nyanser la folder i overlappende stilling når senket, mens klut nyanser som ligger jevnt når senket kalles flate romerske nyanser.

Lys

Bruke romerske nyanser laget av tunge stoff eller mørke farger til blokk lys og vevd eller gjennomsiktig stoffer for å spre lys i et rom.

Swag

Legge til en kontinental stil til romerske nyanser med nyanser som er litt buet på kantene oppretter en swag når trukket.

Naturlig

Bambus er en vanlig materiale brukes for romerske nyanser som kan gi et rom et naturlig utseende og er foretrukket av økologisk tenkende decorators.

Egendefinert

Quilt-elskere kan selv slå sine lappeteppe sy i romerske nyanser.

Elektronikk

Romerske nyanser kan integreres med eksterne elektroniske operasjoner og kan automatiseres å stige og lavere under ulike tider av dagen.