Hva er riktig høyde for skap stenger & hyllene?

October 3

Hva er riktig høyde for skap stenger & hyllene?

Riktig høyde for skap stenger og hyller, avhenger av forskjellige faktorer. Høyden på hyllene bestemmes av hva de inneholder, for eksempel sko eller elementer for lagring.

Rod høyde

Dobbel hengende skap stenger er anbefalte høyden for øvre stangen 80 1/4 inches; for lavere stangen er 39 1/4 tommer. For en enkelt stang, er mellom 60 inches og 72 inches normen. For et barns skapet, bør høyden være rundt 48 inches. Amerikanerne med funksjonshemminger Act krever en maksimal rod høyde på 48 inches senterlinje av skapet.

Hyller

Standarddybde for en skapet sokkel er 14 inches. Standardhøyde for en enkelt stang og hylle combo er 68 inches fra gulvet. Ha en hylle separat fra stangen, plasserer du den i en høyde på 70 inches over gulvet. Dobbel eller korte hengende plass, kan du installere hyllene i høyden på 84 tommer og 42 inches fra gulvet.

Lengde

Skapet stangen og hyller avhenger av konfigurasjonen brukes, som stenger kan henges på to ulike høyder å tillate kortere klær. Skoen hyller kommer i standard lengder på 17 7/8 tommer, 23 7/8 tommer og 29 7/8 inches, med åtte til ni hyller per rack.