Hva er raskest voksende eviggrønne hekk anlegget?

August 30

Hva er raskest voksende eviggrønne hekk anlegget?

Busker som vokser mer enn 3 fot per år regnes fast-dyrkere. Raskt voksende busker er ønskelig å noen landscapers fordi de kan levere screening og rask å markere grensene. De også bidra til å gi en ung hage en eldre utseende. Det er mange evergreen busk arter i stand til å vokse 3 fot per år, men noen av de raskeste er Norge Gran og evergreen euonymus.

Holly

Evergreen hekker inndeles i to kategorier: bred-blad og smale-blad. Bredbladet eviggrønn, som holly gir året foliar cover-up og gi tette skjermer. Det er over 400 ulike arter og varianter i slekten kristtorn (Ilex). Noen, som engelsk holly er langsom voksende mens noen japanske og kinesiske hollies vokse raskt. Enkelte Sorter bli 30 fot eller mer mens andre nå høydene av 3 fot. Noen hollies er løvfellende, men en rekke typer er eviggrønne. En hybrid mellom engelsk og kinesisk holly sorten "Nellie R. Stevens" er en ekstremt raskt voksende eviggrønne holly hekk.

Boxwood

Boxwoods finnes i varmt klima, formell hage innstillinger. Ofte kalt koloniale planter, har disse hekker vært i dyrking siden kolonitiden ganger i Nord-Amerika og for tusenvis av år før i Egypt, Middelhavet og andre steder i Europa. Koreansk boxwood klassifiseres som moderat dyrkere, de vokser mellom 2 og 3 fot per år. Andre, er som amerikanske boxwood, sakte vokser. Enkelte Sorter er liten av vekst mens andre nå høyder opp til 20 fot. Disse eviggrønne hekker vokse godt når plantet i brede, grunne planting hull.

Andre Hedges

Selv om disse hekker ikke er så produktiv som boxwood eller med holly, er de raskt voksende og verd av betraktning for hagen din. Euonymus japonicus, eller eviggrønne euonymus, er en middels til raskt voksende arter som brukes som en tett, lavtliggende busk. Norge Gran er en raskt voksende eviggrønne. Når plantet i massen og holdt beskjæres er dette raskt voksende evergreens nyttig grense markører og personvern-skjermer. De er ofte funnet i formelle innstillinger også som bolig hager.

Betraktninger

Selv de raskest voksende hekkene minske deres vekst Når møtt med utilstrekkelig vekstforhold og dårlig vedlikehold. Oppmuntre rask vekst av jord er godt luftet og jevnt fuktighet til 12 inches dyp. Plante eviggrønne busker i sin helhet delvis solen. De fleste eviggrønne hekker krever alvorlige beskjæring under opprettelse, men vil kreve bare vedlikehold beskjæring når de modne.