Hva er Pavers?

April 27

Hva er Pavers?

Asfaltutleggere er før kuttet mur eller stein blokker som brukes til å opprette fortau, innkjørsler, terrasser og andre overflater. De har vært i bruk i mer enn 7000 år og teknikker og materialer er ikke endret mye i den tiden. Asfaltutleggere er populær blant huseiere som ønsker en rustikk, gammeldags sjarm til sine hjem.

Historie

Utleggere har eksistert i tusener av år. Første veiene i segmentert Brostein ble bygget i 5000 F.Kr av minoerne. Romerne var kjent for sine asfalterte veier rundt 2000 år siden. Dekker over nå 51 000 miles, var det på tiden de mest forseggjorte veinettet i verden. Utleggere begynte å se regelmessig bruk igjen under andre VERDENSKRIG, da blokker i ulike størrelser, former og farger ble vanlige.

Materialer

Pavers ble opprinnelig laget av stein som arbeidere klippet og formet for hånd. Dette var en utrolig arbeidskrevende prosess, ofte utført av slaver og kontraktstjenere. Noen moderne utleggere er fortsatt formet fra stein, men de fleste er laget av betong. Betongen er kastet ut av formene, slik at rask produksjon av intrikate, sikringsanlegg skjemaer. Disse støpte Asfaltutleggere er alle akkurat det samme.

Stiler

Rektangulær murstein og runde Brostein er to tradisjonelle stiler av pavers er fremdeles i bruk i dag. Andre vanlige former inkluderer square, hexigonal, L-formet og trekantet. Forskjellige utleggermaskin produsenter alle har egne navn for egendefinerte utleggermaskin figurer, som ofte er knyttet sammen i en omfattende mosaikk. Asfaltutleggere er noen ganger igjen fargen på sement, men folk ofte farge eller stain dem.

Faux utleggere

Faux utleggere forvandle solid betong mye mer visuelt interessante etasjer. Du kan male faux utleggere på betong ved første maleriet en fugemasse farge. Du bruker deretter malerens bånd til grout områder å beskytte dem fra de neste flere strøk med maling, som gir utlegger fargene. Når lakken har tørket fjerne du tape, skaper en illusjon av et gulv som har blitt samlet av hundrevis av enkelte steinene.