Hva er over bakken bassenger laget av?

June 9

Over bakken bassenger gir et sted å slappe av og kjøle deg ned på varme sommerdager. De er også mer kostnadseffektiv og mindre fast enn en i bakken pool. Det er flere forskjellige typer materiale brukt til å lage over bakken bassenger. Vurdere prisklasse, holdbarhet og brukervennlighet når du velger materiale for en over bakken basseng som er riktig for deg.

Metal

Hard-sidede bassenger er vanligvis laget av sterk metall, som galvanisert stål, for styrke og holdbarhet. Utenfor rammen av bassenget er konstruert av metallplater. Festet til rammen er en fleksibel metal sideveggen. Er et mindre, tynnere stykke metall kalt en øverste skinnen på sideveggen. Den øverste skinnen stabiliserer andre metall brikker ved å holde dem sammen. En metallramme pool krever mest bakken og prep arbeidet med over bakken bassenger, men er faktisk billigere enn en sammenlignbar myk-sided pool.

Høy kvalitet vevd fiber

Mye som metal-rammer, hard-sidede bassenget har en høykvalitets myk-sidig bassenget samme slitestyrke med mindre bakken prep arbeidet. En myk-sided pool bruker materiale som ligner på materialet som brukes i en skuddsikker vest for å bygge vegger, gjør den motstandsdyktig mot hull eller lekkasjer. En høy kvalitet myk-sided pool er litt dyrere enn en tradisjonell metal-rammer basseng tilbyr mer komfort og fleksibilitet for bakken prep og oppsett, som det kan settes opp nesten hvor som helst omtrent en time.

Vinyl

Vinyl bassengene er bærbar og en av de mest økonomiske for over bakken bassenger. Størrelse, form og kvaliteten på bassenget vil variere prispunkt. De fleste av små til mellomstore vinyl bassenger satt opp og rive ned innen 30 minutter skal oppbevares i et tørt sted gjennom vinteren. Ofte er bare utarbeidelse du trenger å legge ned en liner, blåse den øverste ringen og fylle bassenget med vann. Dette enkle systemet gjør vinyl bassenger et praktisk alternativ.

Plast

Mange barn størrelse og små voksen størrelse oppblåsbare bassenger er laget av plast. Enkelte større oppblåsbare bassenger har metall polakkene tilbyr ytterligere støtte og holdbarhet til bassenget. En plast bassenget er et økonomisk valg, samt et praktisk valg. Montering av en plast er grei, og bassenget kan settes opp nesten hvor som helst i gresset eller skitt. Det kan også flyttes med minimal innsats.