Hva er oppvaskmaskin?

August 8

Hva er oppvaskmaskin?

"Oppvaskmaskin" er en betegnelse som er gitt til elementer som kan rengjøres med oppvaskmaskin uten ekte risiko for skade eller slitasje til varen. Mens oppvaskmaskinen vil rense de fleste elementer i kjøkkenet uten problemer, bør noen elementer aldri finne veien bak den låste døren av oppvaskmaskinens skyll syklus.

Plast

De fleste plast er helt oppvaskmaskin, det er sant. Men det er én ting å se opp for: Når du plasserer plastbeholdere, kjøkkenutstyr og andre elementer i oppvaskmaskinen, unngå å sette dem på bunnen rack, hvis mulig. Grunnen til dette er fordi plast i varme toleranse. Mens noen plastmaterialer er fint på alle rack i oppvaskmaskinen, kan andre Fordrei eller smelte. Likeledes, plast som er disponibel og merkes ikke som "oppvaskmaskin" ikke kan være egnet til høye temperaturer på noen oppvaskmaskin og bør vaskes i ett.

Metaller

Metaller som rustfritt stål og aluminium, er praktisk talt laget skal oppvaskmaskin. Med mindre annet er angitt på produktet, trenger du ikke problemer med å vaske dine rustfritt stål og aluminium gryter, panner og bestikk. Bli advart, men at du alltid skal skylle gryter og panner før du setter dem inn i oppvaskmaskinen. Mat rester kan ofte skade finish på metallisk kjøkkenutstyr.

Visse metaller bør ikke vaskes høy eksponering vann og damp kan forårsake dem skadet eller rust. Støpejern, tinn, bronse, tinn, gull og messing vil rust eller misfarges over tid i oppvaskmaskin og bør være hånd-vasket i stedet.

Glass, Kina og steintøy

Mens flertallet av glass, Kina og steintøy er oppvaskmaskin, bør visse elementer fortsatt vaskes for hånd. Håndmalt elementer, bly-krystallglass og antikke gjenstander kan rengjøres beste manuelt, som oppvaskmaskin kan være for sterke for finish og forårsake ytterligere slitasje eller misfarging. Mesteparten av disse elementene har vanligvis en betegnelse at de er dishwasher pengeskap. Hvis du er usikker og varen har en stor verdi for deg, ikke ta noen sjanser.

Tre

Ikke Legg tresleiver, tre skjærebrett eller bestikk og kjøkkenutstyr med trehåndtak i oppvaskmaskinen, da dette vil sannsynligvis føre til treet å bære, fordreie, sprekk og misfarges. I stedet alltid ta vare på vaske disse elementene, slik de vare så lenge som mulig.