Hva er Non-Stick belegg på All-kledd kokekar?

May 23

Alle-Clad Metalcrafters LLC er selskapet bak linjen av All-Clad kokekar. Ifølge produsenten, gryter og panner er sikker for bruk på induksjon ovner og inneholder en magnetisk, rustfritt stål utvendig. Det eneste unntaket er kobber-Core pans, som inneholder et lag av kobber. Gryter og panner produsert av selskapet har en non-stick belegg.

Non-Stick overflater

Ifølge alle-kledd, teflonbelagt pannene er trygt for matlaging mat og sikker for bruk uten olje. Selskapet hevder at belegget mangler noen PFOA gasser som er skadelige for mennesker. Selskapet bruker 304 grade rustfritt stål i konstruksjonen av teflonbelagt overflaten. Rustfritt stål har et spesielt belegg brukes som selskapet holder hemmelighet, som holder maten fra stikker til bunnen av pans.

Produsenten anbefalinger

Alle-Clad anbefaler forvarming panner før koking, som reduserer noen stikker. Slå varmen lav og sett kjelen på brenner. Forsiktig berøre innsiden av pannen og når den er varm å berøre, hell et tynt lag med kald olje inni. Flytte pan rundt før oljen strøk bunnen. Sette maten i pannen når oljen freser og unngå å flytte maten rundt for mye. Pannene beholde varmen og gi en enda matlaging overflaten, men etter anbefales holder maten fra stikker til bunnen.

Rengjøring Non-Stick pannene

LTD, Cop-R-kokk og MC2 linje med gryter og panner må vaskes for hånd. LTD2 og rustfritt stål linjene er trygt for oppvaskmaskin. Produsenten anbefaler vaske potter med varmt vann og såpe fordi noe mat igjen kan endre fargen på pannen. Selskapet anbefaler også Bar Keeper venn for mat som stikker til pan. Bland pulver med litt vann, og gni den på mat. Tørk av blandingen og skyll med ferskvann.

Non-Stick omsorg

Ikke bruk teflonbelagt pans i broiler eller venstre matlaging på komfyren. Fabrikanten advarer mot matlaging i pans metall kjøkkenutstyr og rengjøring pans med metallisk pads. Du bør ikke bruke spray olje, som etterlater en rest og sakte bygger på pannen, som kan forårsake skade og peeling eller flassing. Garantien på gryter og panner dekker ikke skade som skyldes misbruk. Du er ansvarlig for de skader.