Hva er noen planter som månespinner tiltrekkes?

October 13

Enkelte trær tiltrekke voksen månespinner som et sted for å legge egg og finne mat for deres avkom. Voksen månespinner feed på trærne blader under deres larver stadier-når de er larvene. Larvene også bruke tre blader for å konstruere deres cocoons. Når de er voksne, kan månespinner ikke spise siden de ikke har munn. Disse møll bor i ca en uke og deres vingespenn vokser mellom 3 til 5 tommer.

Bevingede Sumac

Den bevingede sumac (Rhus copallina) er en woody busk innfødt til det østlige USA og Canada. Denne busk vokser mellom 6 til 20 fot. Luna Larvene lever på den bevingede shrub blader, som vises som vinger på busks stammer. I løpet av høsten igjen denne løvbusk går fra grønt til rødt; den bevingede sumac bladene er grønne i løpet av våren og sommeren. Winged sumacs produsere røde bær.

Sweetgum

En av de høyeste løvtrær i USA er sweetgum (Liquidambar styraciflua). Eldre sweetgums vokser mellom 80 til 100 fot høy. Under deres caterpillar scenen, månespinner lever på sweetgum trær. Frukten av sweetgum trær ligne runde sfære med nål som poeng. Disse frukt faller å spre frøene. Sweetgum frukt er kjent som en "gumball." Blomstene sweetgum trær er grønnlig og vokse i klynger.

Persimmon

Innfødt hele den østlige delen av USA, persimmon trees Produser frukt, som er spiselige etter frukt opplever sin første frost om vinteren. Månespinner legger egg på persimmon tre blader, og bladene er mat under mølls caterpillar scenen. Persimmons nå høydene av 50 feet og har en spredning av 25 til 30 fot. Disse trærne erfaring langsom vekst og, som et resultat, har tøff bark. Persimmon trebark brukes vanligvis for å gjøre gulv og skallfasetter.

Pignut Hickory

Pignut hickory trær (Carya glabra) er fôr for amerikansk månespinner larvene, sier University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences. Dette treet når høyder på 50-65 fot og er innfødt til de fleste av USA-unntatt i Great Plains-regionen. Pignut hickories produsere grønne, bitter frukter. Fruktene er spiselige dyreliv, men ikke mennesker. Treet er løvfellende og har en 25 - til 30-fots spre det blankett en baldakin.

Valnøtt

En valnøttreet er en deciduous plante og vokser mellom 40-80 fot høy. Spredningen av en valnøttreet har en 40 til 50-fots spredt, slik at de krever minst 60 fot plass, ifølge University of California Davis Master Gartner programmet. Under deres caterpillar scenen, månespinner feed på valnøtt treet blader. Valnøtt trees Produser spiselig frukt, kjent som "valnøtter." Valnøtter er fullt ut modne høsten og vanligvis faller treets grener sine egne.