Hva er noen planter som lever i en løvfellende skog?

January 28

En løvtre hardwood skog er ikke monolittisk i naturen. Fordi de voksende områdene av mange løvtre overlapper, vil flere sannsynlig bor på samme sted. Som et eksempel, den USDA anlegget Guide for sukker maple (Acer saccharum) sier ganske klart at arten sannsynligvis sameksistere med andre løvtrær som amerikanske bøk og rød eik. I tillegg tidlig om våren har før disse hardwoods blad ut, skog villblomster som hvit trillium mulighet til å blomstre og forfølge sin egen reproduktive syklus også.

Sukker lønn

Med en voksende utvalg som går over mye av det nordøstlige USA og Canada, fra et kommersielt perspektiv, er sukker maple en av de mest verdifulle artene funnet i noen løvfellende stå av trær. Treet er hovedkilden for lønn sap brukes til å lage lønnesirup. I tillegg brukes lumber høstet fra modne prøver å produsere møbler, gulv, kvalitet, tre leker og pistol aksjer. Mens trærne er fortsatt i live, gir sine frø, løv, knopper og bark mat til alle slags skog dyreliv.

Amerikanske bøk

Tårner over mange av andre løvtrær i skogen, kan amerikanske bøk (Fagus grandifolia) nå en høyde på 120 fot. Dette treet er den eneste opprinnelige bøk som vokser i Nord-Amerika. Beechnuts av treet hjelpe opprettholde et utvalg av dyreliv, inkludert ville kalkuner, rød og grå ekorn og Hvithalehjort. I motsetning til andre hardwoods, som bark blir dypt furet med alderen, forblir lys grå bark av amerikanske bøk jevn og ensartet gjennom dens hel 300 til 400 år levetid.

Nordlige Red Oak

En annen lang levetid Art funnet i botanisk mangfoldig løvfellende løvtre skoger er den staselige nordlige rød eik (Quercus Red elefanter). Den nordlige red oak når en høyde av nesten 100 fot, og høsten, av dette medlemmet av Bøkefamilien viser en dyp mursteinsrød. Som med den amerikanske bøk utgjør frø (acorns) av den nordlige red oak en viktig matkilde for dyrelivet. Ekorn begrave ofte eikenøtter for fremtid gjenervervelse og glemmer noen av disse stedene. Så kan det trygt sies at mange av rødt eik vokser i dag ble plantet dem.

Hvit Trillium

På vårparten, før løvrike kalesjen av hardwoods kommer, er det et kort klimatiske vindu når sterke sollyset kommer til skogbunnen. Det er da at det hvit trillium framgår og blomstrer. Disse innfødt medlemmer av liljefamilien trives i den samme kjølige og fuktig jord foretrekkes av løvtrær. Nå en høyde på 12 til 18 inches, den ren hvite tre-petaled blomstrer disse skog villblomster kontrast kraftig med falmet og spraglete bladene som falt forrige høst.