Hva er noen planter i tempererte gresslettene i USA?

October 23

Hva er noen planter i tempererte gresslettene i USA?

Temperert gresslettene i USA har et tørt klima forlater lite rom for løvverk. Men ifølge forskning fra Marietta University, studier viser at indianerne fjernet trær og andre store planter gjennom en brennende metode for å gi rom for spillet bestander å øke. Denne regionen av landet inneholder det meste ulike typer gress, men det er også urter og andre planter blandet med dette.

Gress

Gresset er mest rikelig av anlegg i den tempererte regionen gresslettene. Store bluestem gress, ellers kjent som "Tyrkia føtter," kan noen ganger vokser til en høyde på ti fot. Navnet kommer fra den blå-grønn fargen gresset på sommeren. Blå grama gresset er vanligste gresset på gresslettene; den vokser i torv-lignende matter og dyr bruk den for beite. Bøffel grass er svært solid og tøff. Det er tåle tørke og varme eller kalde temperaturer.

Tistler

Matet av fugler hele prærien, er tistler en viktig kilde til mat for de bevingede skapningene på gresslettene. Selv om mange tenker på gresslettene som tørr, vokser Joe - Pye weed innen demper gresslettene. Det er kjent for å ha medisinske egenskaper og er en innfødt plante til gresslettene. Den vanlige teasel er ikke innfødt og vokste fra Europa, der slipende hodet ble brukt til kort ull.

Milkweeds

Milkweed ble brukt av indianere til å helbrede sår, men sap er giftig å spise. To varianter av milkweed er blod-blomsten og den tropiske milkweed. Disse er preget av rød, oransje og gul. Milkweeds er ofte besøkt av sommerfugler og andre bevingede skapningene og er spesielt attraktivt for Monarch sommerfugler.

Ville blomster

Villblomster gi farge og liv til en ellers trist gressletter. Solsikker, for eksempel er med gule kronblad og brun center, en fantastisk grasmark plante. Fleabane har slanke, hvite kronblader med en gul sentrum, og er ganske litt mindre enn sunflower. Ekstra farge, er purple coneflower preget av lilla, hvit eller rødlig kronblad som henger bakover i stedet for fluff frem som de fleste blomster.