Hva er noen komponenter som gjør et hjem en Safe & forfriskende sted å leve?

September 6

Et hjem må både et stimulerende og et avslappende miljø for alle som bor der. Sikkerhet er en annen bekymring å sikre at huset ikke er brutt og at det er ingen umiddelbar risiko for brann. Legge til komponenter i ditt hjem som øker sikkerheten eller gjøre hjemmet mer forfriskende hjelper nyte du plass mer.

Sikkerhetssystem

Sikkerhetssystemer forhindre huset blir brutt gir sjelefred til deg når du er på ferie eller på jobb. Det finnes mange varianter, en grunnleggende systemet har sensorer koblet til hver dør og vindu så hvis disse innganger bli brutt, en alarm aktiveres. Mange systemer også kontakte alarm selskapet eller politiet automatisk når alarmen går slik hjelp er sendt umiddelbart. Utvendig sikkerhet belysning og bevegelse sensorer er flere enheter som mange systemer avhengige av å gjøre hjemmet tryggere mot kompromiss.

Røykvarsler

Røykvarslere er en avgjørende del av noen hjem sikkerhet plan. Hver gulvet av huset bør ha minst ett, med en ekstra plassert i nærheten av kjøkkenet på grunn av komfyren gassbrukende. Detektoren varsler deg fare for brann slik at du kan slukke en brann før den vokser eller evakuere hjemmet hvis brannen er allerede for stor kontroll. Detektorer bør kontrolleres hver måned for å sikre de fungerer ordentlig og at strømforsyningen er tilstrekkelig for best resultat.

Svømmebasseng

Et svømmebasseng gir en trening samtidig som din familie et sted å samles og nyte hverandres selskap i sommermånedene. En rask dukkert hjelper våkner du opp for en dags arbeid fremover eller slapper deg når du kommer hjem. Bassengene er dyrt og de krever mye vedlikehold, men øker egenskapsverdien for hjemme når holdt i god form.

Treningsstudio

Et multiapparat gjør det enklere å holde seg i form siden du slipper å reise til en ekstern plassering å stole på en annen virksomhetens åpningstid. Utarbeider for minst 30 minutter om dagen, fire til fem dager i uken bidrar til å holde deg sunn og utgivelser endorfiner i hjernen som hjelpe deg føler også varsel. Regelmessig mosjon hjelper også kjempe depresjon samt fedme. Mens spacet hjem kan være begrenset, er flere hjem gym maskiner på markedet utformet for å i mindre områder samtidig ha mulighet til å arbeide flere muskelgrupper på ulike måter.