Hva er noen av de mest berømte blomster eller trær i Pennsylvania?

November 23

Hva er noen av de mest berømte blomster eller trær i Pennsylvania?

Delstaten Pennsylvania er hjem til hundrevis av kjente trær og planter. Av 57 varianter av stedegne trær i Pennsylvania, flere er høyt verdsatt for deres gode trelast, viser Pennsylvania Department of Conservation og naturressurser. Delt inn i USDA anlegget hardførhet soner 5 og 6, har Pennsylvania mer enn 40 innfødt blomst arter som er hardfør til ulike områder.

Østlige Hemlock

Østlige hemlock treet, som er klassifisert som en, er innfødt til Pennsylvania som vokser i står i skyggefulle, fuktige områder og langs bekken gorges gjennom statens Appalachene. Ifølge USA nasjonale Arboretet er denne hemlock mest skygge-tolerant arter i landet. I Luzerne County i nordøst trær Ricketts Glen State Park funksjoner hemlock mer enn 300 år gammel, med en omkrets på ca 4 fot. Noen av disse trærne kan, og har, vokst til høyder av opp til ca 100 fot.

Prangende Lady's tøffelen

Klassifisert som en staude urt, er prangende lady's tøffelen orkideer en sjelden rekke innfødt til Pennsylvania. Oppkalt etter en bulbous pose dannet av laveste petal, moden blomstrer som enkeltrom og dobbeltrom. Denne varianten er den største orkidè innfødt til Pennsylvania, blomstene er små, til bare 2 inches i bredde og er farget hvit og rosa. Plantene nå en høyde på 1 til 2 fot.

Disse plantene vokste opprinnelig i myrer, myrer og våtmarker gjennom alle områder av staten bortsett fra nordøst. På grunn av uttynning av kommersielle barnehager, vannforurensning, land utvikling og hjem gartnere, kan orkideer nå bli funnet i den nordvestlige delen av staten. Med bare fem kjente gjenlevende varianter er dette anlegget en beskyttet art i Pennsylvania.

Sycamore

Den enorme innfødt morbærtre er normalt finnes i våtrom Pennsylvania, langs bredden av bekker og bekker og statens flomslettene, oftest i områder nær Susquehanna-elven. Veden er ettertraktet kommersielt for bruk i butcher blokker, møbler og gulv.

Også kalt "flyet treet", den sycamore blek, grønne bladene vokse til ca 7 inches i bredde og frukt finnes i en ball av ca 1 tomme i diameter. Mens dens høstfarger tendens til å være gul og gull, bladene av dette treet ofte utdype til en lys oransje.

På grunn av hardiness vises sycamore ofte i urbane områder i en trestruktur.

Svart-eyed Susan

Denne berømte wildflower, også kalt den østlige coneflower, klassifiserer som både en årlig og en flerårig over sin opprinnelige Pennsylvania, ifølge University of Texas i Austin. Blomster er lyse gule og om lag 3 inches tvers, og mørk brun midten av hver blomst gir anlegget navn. Nå en høyde på opptil 2 fot, disse plantene tendens til å vokse i grupper langs veikanter eller lett skogområder og åpne feltene. De er svært hage-vennlig og vil overleve sporadisk forsømmelse.

Mountain Laurel

Mountain laurel's karakteristiske rosa og hvite blomster blomstrer fra våren til midten av sommeren, tiltrekker mange turister vise denne innfødt skjerm. Medlem av heia familie, fjellet laurbær er knyttet til blåbær, asalea og Rododendron, der Pennsylvania innfødte. Klassifisert som en busk, anlegget kan oppnå høyder opp til 10 fot, og vanligvis vokser på steinete åssider, spesielt langs motorveiene i staten.

Formelt erklært Pennsylvania State blomst i 1933, fjellet laurbær vant over den rosa azalea. Guvernør Gifford Pinchot gjort valget, og undertegnet den i mai samme år.

Svart valnøtt

Tre av Pennsylvania svart valnøttreet er betraktet en av verdens fineste. Fra den tidligste europeiske bosetningen i USA i bygging av boliger, interiøret treverk og fine møbler, er det fortsatt verdifull cabinetmakers og børsemakere, og i produksjonen av musikkinstrumenter. Frukten av treet har vært en bakervarer stift i århundrer, og amerikanske pionerene også stolt på mørke, flekk egenskapene til mutter skrog fargestoff kluten.Valnøttreet, som vanligvis vokser i sørlige Pennsylvania, kan nå til mer enn 150 fot i høyde, med blader opptil 2 fot lang.