Hva er noe som spiser blomster?

November 12

Hva er noe som spiser blomster?

Gartnere elsker belønning av vakre blomster etter en sesong av steller sine blomsterbed, og kan bli overrasket over å finne at andre skapninger elsker sine blomster som velsmakende snacks. Insekter, farm og skog dyr er tiltrukket av de søte duften av blomster og kan gjøre en middag tur i hagen din, som om du hadde plantet det bare for dem. Men selv vi mennesker liker å spise blomster nå og da.

Snegler

Snegler eller snegler kan skape kaos på løvverk og blomster alike. Disse pesky skapningene opprette små og store hull i mykt vev av en blomst, redusere dens evne å tilvirke klorofyll nødvendig for rot helse. Snegler la en slimete, skinnende sti som bevis på deres besøk, og er spesielt tallrike etter milde vintre etterfulgt av en altfor våt vår. De kan bli drept ved hjelp av sneglen agn, men dette etterlater et rot av smelting slug organer og kan være dødelig til bestått hunder og katter som spiser agnet. En metode for kontroll uten bruk av giften er å sjekke planter og omkringliggende bakken for snegler i skumringen, når de først kommer, og fjerne dem fra din blomsterbed.

Skog dyr

Hjort er beryktet for å tørke ut rader av vakre tulip blomstrer. Har du hjort i ditt område, prøv planting påskeliljer i stedet for tulipaner, som de synes å ha mindre av en appell. Groundhogs satt ofte opp rengjøring under en kortstokk hvis et skogsområde i nærheten. Groundhogs kan utslette en flowerbed over natten. Internett senter for skade viltforvaltning inneholder en liste over blomster groundhogs synes å nyte. Denne hårete skog skapning bør være profesjonelt fanget og fjernet, så det kan være farlig hvis cornered. Hvis venstre for å fortsette gravende under patio groundhogs kan forårsake skade rundt fundamentet i ditt hjem.

Husdyr

Husdyr, som geiter, sauer, kyr og hester kan noen ganger unnslippe deres rammen og nyte blomster. Geiter har et stort talent for rømmer eller hoppe over omtrent alle vedlegg hvis de setter sitt sinn til et bestemt mål - i dette tilfellet blomster. Hvis du har geiter, anbefales det at du ikke plante blomster i deres linje av syne, da dette er en uimotståelig tiltrekning. Vær svært forsiktig med husdyr. Ifølge Goatworld, de har blader og blomster på kirsebærtrær, og inntak av cyanid-produserende bladverket kan være dødelig hvis et tre- eller gren har falt og bladene er visnet.

Menneskelige delikatesse

Mennesker har en smak for enkelte blomster som blomstrer i gresskar. Ofte vil en gartner plante gresskar bare for høsting blomstrer. Dette kan være stekt eller lagt til en frisk hage salat etter rengjøres. Som med alle spiselige anlegget, aldri bruke kjemikalier eller plantevernmidler på noen avling du skal spise.