Hva er navnet på materialet som brukes for impregnering sement murvegger?

March 21

Hva er navnet på materialet som brukes for impregnering sement murvegger?

Impregnering sement murvegger vil hjelpe forlenge levetiden til veggene og forhindre kostbart vannskader som kan oppstå hvis sement murvegger ikke er ordentlig lukket. I stedet for å ansette en dyr vanntettingsmembraner selskap, Velg billigere ruten og vanntett sement blokk veggene selv med hjelp av kommersielle vanntettingsmembraner produkter.

Vanntetting produkter

Flere kommersielle vanntettingsmembraner produkter er tilgjengelig under forskjellige merkenavn og i en rekke typer, inkludert vanntett maling og lakk. Thoroseal tilbyr et vanntett, sement-basert belegg som vil vanntett ulike betong og mur elementer inkludert vegger, kjellere, murstein og stein. Et annet alternativ er RedGard impregnering og sprekk forebygging membran, som ikke bare waterproofs overflaten, men har også en anti-brudd membran å forhindre sprekker. Olympiske tilbyr en multisurface waterproofer som du kan bruke på betong, murstein og tre. Waterproofer ikke bare beskytter og sel overflaten mot vannskader, det gir også en mugg-resistente belegg. En annen merke waterproofer er UGL. UGLS ulike typer mur vanntetting produkter er en lav-lukt vanntett maling laget for bruk på murstein, betong og andre mur flater.

Før impregnering

Før du kan riktig waterproof sement vegger, må du først reparere sprekker og hull i overflaten som Rengjør murvegger. For å sjekk strukturen i sement veggene, plassere biter av maskeringstape på flere steder i sement. Hvis ingen sement kommer av når du rykk båndet, er overflaten av betongen egnet for impregnering. Men hvis betong gjør kommer, du må reparere veggene før du kan waterproof dem riktig.

Impregnering

Når du har reparert og renset sement blokk veggene, er du klar til vanntett dem. Metoden du bruker vanntett maling eller lakk avhenger av typen vanntettingsmembraner produkter du bruker. For eksempel bruke en nap-roller gjelder vanntett maling for en blokk vegg, eller bruke en stiv pensel gjelder vanntett sealer. Uansett hvilken metode du bruker, gjelde væsken overflaten fra toppen til bunnen til hele veggen er dekket. Når blokken veggen har tørket en time ikke og våt når du berøring den med fingeren, bruke en andre strøk på samme måte. I noen tilfeller kan tredel strøk være nødvendig.

Betraktninger

For best resultat Følg instruksjonene og advarslene i produktets instruksjonene fra produsenten. Når du bruker tekking, sørg for å fylle alle tomrom og porene av sement blokk.

Avstå fra impregnering frisk sement. Frisk sement må kur før det kan impregnerte, forseglet eller malt.

Velg vanntettingsmembraner produktet som passer ditt budsjett og behov. For eksempel hvis du skal vanntett sement uten å endre farge eller utseendet på veggen, bruke en vanntett sealer gjort for betong og sement. Men hvis du skal fargelegge veggene, bruke vanntett maling.