Hva er navnet på ikke-blomstrende planter?

November 6

Hva er navnet på ikke-blomstrende planter?

Ikke-blomstrende frø planter er noen av de eldste og største levende tingene på jorden. Denne mangfoldige gruppen av planter bor over hele verden. Én art er sist av sitt slag. Staten California er hjem til de eldste levende plantene, bristlecone furutrær som om 4600 år, den høyeste, redwoods og de største, sequoias.

Nakenfrøede planter

Det er to store grupper av frø-bærende planter. Nakenfrøede planter er navnet gitt til de som bærer frø uten en blomster eller frø dekker. Nakenfrøede planter begrepet stammer fra de greske ord for "nakne" og "frø". Den andre gruppen, blomstrende planter, er klassifisert som Dekkfrøede planter.

Gymnosperms er stauder med woody stilkene. 800 arter av Nakenfrøede planter finnes, de fleste--ca 600 - blir bartre. De fleste gymnosperms er evergreens. Bladene av disse plantene varierer mye, fra nål som til fan-formet. Disse viktige plantene produsere varer som papir, tjære, terpentin og tømmer.

Bartre

Bartre er største delingen av Nakenfrøede planter. De er store trær og busker som bærer frøene i kjegler. Disse kjegler kan være mann eller kvinne på samme plante. Hannkonglene er vanligvis mindre og hold pollen som er gjennomført på vind til større kvinnelige koner holder ovules som inneholder egg. Når befruktes vokse i ovules i frø. Et fullt dannet frø slippes membran i bakken. Det er kjent bartre fir, cypress, furu, lerk, einebær, kjempegran og sequoia.

Cycad

Konglepalme er store, subtropiske og tropiske planter knyttet til kjegle-bærende planter. Divisjonen på Nakenfrøede planter er funnet i fossiler, viser det var vanlig i forhistorisk tid og at mange arter har blitt utryddet. Bladene av cycad er læraktig og bregne-lignende. Utførelsen frø i en kjegle struktur kalt en strobilus. Modne frø er ut når strobilus tørker og skrumper. Konglepalmer kan ha høye, unbranching stammer eller kofferter, som vokser til en høyde på 60 fot eller 18 meter høy. Zamia er en cycad som finnes i Ocala National Forest i Florida.

Gingko

Gingko omtales ofte som tempeltreet og det er kvinnelige og mannlige trær. Bladene er i motsetning til andre typer treet, fan-formet med to fliker. Gingko er en orientalsk Nakenfrøede planter native til Kina. Dette treet er et "levende fossil" fordi det er den eneste arten i sin gruppe. På grunn av bladene brukes gingkoes som en dekorativ treet. Gingko er ikke eviggrønne, mister sine blader om høsten. Den kvinnelige gingko frø har en kjøttfulle ytre veggen og en hard nøtteaktig center.