Hva er navnet på de stripete rosene?

December 14

Hva er navnet på de stripete rosene?

Stripete roser gå mange beskrivende navn, som "Candy Stripe" eller "Peppermynte Twist". Andre kan inkludere ordene "spraglete" eller "stripete" i navnet. Uansett hva er deres navn, stripete roser en fenomenet naturlige eller menneskeskapte mutasjoner. Roser kan spontant mutere eller greie kan skyldes et virus. Indusert mutasjoner skje når knopper, frø eller pollen er utsatt for gammastråling. Roser spontan og indusert mutasjoner kan være pollen foreldre til andre roser, mens roser virus kan ikke. Forårsaket av virus greie skjer ikke på genetisk nivå som andre, og greie avkom kan eller ikke kan være stripete.

Dobbel-røde blomster

Fleste av spraglete roser er overveiende rød. 'Moores stripete Rugosa' er en sykdom rose, mens både "Belle Doria" og "Bright Ideas" er klatring roser. Noen roser er gråsort rød eller dyp lilla, som 'Tricolore' og 'lilla Tiger. Noen har mindre rød enn andre. "Julio Iglesias" og "Ferdinand Pichard' er bare 50 prosent rød, for eksempel." Camaieux', "Peppermynte Twist", 'Rosa Mundi' og 'Scentimental' er alle gode spraglete roser.

Dobbel-rosa blomster

Rosa og hvit spraglete roses har ofte mat navn fordi de ser så deilig. "Bær og krem", "Candy Land" og 'Candy Stripe' alle påkalle minner av søte smaker behandler. "Variegata di Bologna" er en klatring. "Uforsiktig Love', 'Chateau de Namur' og 'Honorine de Brabant varierer i farge fra rosa til lilla.

Andre farger

Spraglete roser er røde, rosa eller hvite. Selv om en litt mindre vanlig, blandes appelsiner og gult inn paletten innimellom. 'Cabana' er en rosa blomst med blek gul striping. 'George Burns' er rød med noen rosa og kremet gul. 'Appelsiner og sitroner' er en lys semi dobbel oransje og gul som virkelig skiller seg ut i en hage.

Enkelt blomster

Noen enkelt roser har stor betydning fordi de er enkle ennå fantastisk. De fleste er stripete rød og hvit eller rød og rosa. "Fjerde juli ' er en rød og hvit blomst med bølgete kantene." Festivalen Fanfare' er orange-rød med hvite striping. "Rockin ' Robin' og 'Jan Steen' er roser røde med rosa og hvite striper, og 'Soaring Spirits' har leppestift rosa og hvite blomster.

Miniatyrer

Miniatyr roser kan faktisk vokse til å bli en god størrelse busk, men blomstene og bladene er små. "Charlie Brown', 'Twister', 'Hudry Gurdy' og ' stjerner 'n' striper er røde blomster med rosa eller hvite striper. "Peppermynte Parfait', og;" Candy Cane' er rosa og hvit, og "Candy Cane" er også en klatrer. "Doble godbit" og "Memphis musikk" er rødt og gult, rødt Memphis musikk, særlig mørke og rik. 'Lifelines' er en oransje og røde klatrer.