Hva er Mulberry planter?

October 22

Morbærtreet er ganske tolerante alkalisk jord, varmen, tørke og forurensning, og de kan dyrkes i både frukt-produserende og resultatløse former. Trær kan bli ganske stor, noen som 80 fot eller mer, og ideelt skyggen trærne. Resultatløs morbær, er imidlertid vanligvis bedre for moderne yards. Alle mulberry trær tunge overflaten røtter og må plantes fra fortauene, terrasser og innkjørsler å unngå buckling dem. Mulberry frukt kan også flekker betongflater.

Morbærtreet

Alle mulberry trær er løvfellende, med lobed forlater utvikler i ulike størrelser og former. Red mulberry trær er innfødt til USA, men både hvite og svarte morbær kommer fra Asia. Resultatløs morbær er ulike hann-eneste kultivarer av hvit mulberry. Morbærtreet kan være ulik, betyr at blomster av begge kjønn utvikle på ett tre, eller monoecious; noen ganger bytte monoecious de fra deres opprinnelige sex til den andre siden. I tillegg er morbær vind pollinated, men enkelte Sorter satt frukt uten pollinering, og fruktdannelsen skal skje mulberry typer produsere frukt mens trær er fortsatt ung og små.

Fruktdannelsen skal skje morbær

Den hvite mulberry, native til Kina, er har naturalisert over hele USA og en Luke treet noen steder. Den ble introdusert til USA for å skaffe mat for silke ormene, selv om den silke industrien rot her. Mest variabel i form og også de hardiest, hvit morbær kan vokse til 80 fot høy. Den røde mulberry er innfødt til USA og kan vokse nesten like høye på rik, dyp jord. Den svarte mulberry, innfødt til Asia, men dyrket som en frukt tre i Europa siden Romerriket, kan vokse til 30 fot høy. Det utvikler seg som en fruktdannelsen skal skje bush hvis overlatt til sine naturlige tendenser og har lang levetid, kjent for å produsere frukt i hundrevis av år. Minst kald-hardføre arter, den svarte mulberry, har hovedsakelig vært vokst i mildere Pacific Coast klima.

Mulberry frukt

Red morbær produsere dype røde frukter, og svart morbær produsere sorte. Men hvitt morbær er oppkalt etter fargen på deres knopper, ikke deres frukt. og avhengig av variasjon, frukt kan være hvit, lavendel eller svart. Hvit mulberry frukt er vanligvis svært søt, men mangler tartness, mens svart morbær vanligvis har mest flavorful frukt - store, saftig og både søte og terte. De beste røde mulberry kultivarene produsere frukt nesten så godt balansert. Hvite og røde morbær er plukke av våren og svart morbær sommeren.

Resultatløs morbær

Ulike mannlige hvit mulberry kultivarene dyrkes mye som resultatløs morbær, inkludert Kingan, Stribling og Urban - gir nytten av mulberry som en varme og tørke tolerant skygge treet uten rotete frukt. Resultatløs morbær gjøre selv det bra på stranden. Tatarica er en kald-tolerant resultatløs mulberry, og både Chaparral og Pendula er attraktive gråt skjemaer.