Hva er mine alternativer for å flytte en moderat mengde husholdningsartikler fra Hawaii til fastlandet?

December 2

Hva er mine alternativer for å flytte en moderat mengde husholdningsartikler fra Hawaii til fastlandet?

Det er flere alternativer for flytting av innbo fra Hawaii til fastlandet dette avhengig av vekt og antall varer. Det første alternativet er å bruke dør til dør flytte tjenester som dekker hele bevegelige prosessen inkludert pakking og utpakking, beholder lasting og lossing og land og hav frakt. Det andre alternativet er å bruke bare havn til havn forsendelse tjenester. Disse inkluderer mindre enn beholder belastningen (LCL) frakt og fulle containere laste (FCL) frakt. Det tredje alternativet ville være å bruke United States Postal Service, avhengig av hva du flytter. Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper.

Dør til dør flytte tjenester

Dør til dør flytte selskaper tilbyr tjenester som dekker hele flytteprosessen fra start til slutt. De tar ansvar for å håndtere alle selskaper nødvendig, inkludert opprinnelse movers, lastebiltransport selskaper, port agenter, havet bærere og destinasjon movers. Dette er alternativet enkelt for kunder som ønsker for å flytte husholdningsartikler fra Hawaii til fastlandet. De viktigste ulempene med alternativet dør til dør er en lengre prosess enn om kundene skulle organisere prosessen selv, og ekstra kostnader for arbeidskraft kreves for pakking og utpakking, lasting og lossing og levere varene.

Havn til havn forsendelse tjenester

Det er også selskaper som tilbyr port til port leveranser tjenester. Dette alternativet krever å organisere pakking og utpakking av varer og deres leveringsmidler til og fra portene selv. Kundene kan velge mellom 'Mindre enn beholder belastningen' (LCL) og 'Full beholder belastningen' (FCL) frakt. Det LCL alternativet passer for kundene frakt av varer som ikke kan fylle en 20 eller 40 fot havet frakt beholder. Fordelen med dette alternativet er at deler en beholder kan redusere kostnadene. Alternativet FCL egner seg bare for kunder frakt av varer som kan fylle en 20 eller 40 fot havet frakt beholder. Den største fordelen av benytter havn til havn forsendelse tjenester bare er at kundene kan spare kostnader. Kunder som pack og selv levere sine varer til opprinnelse porten kan spare på arbeidskraft og innlandet lastebil kostnader. Det kan også være en raskere prosess.

United States Postal Service (USPS)

Det er også muligheten til å flytte innbo med United States Postal Service (USPS). Ulempen med dette alternativet er at det er begrenset til pakker veier mindre enn 70lbs. USPS tilbyr ekspresspost og prioritert post tjenester og pakke innlegget. Ekspresspost tjenesten koster fra $22.2 til $271.5 avhengig av vekten og leveres over natten til de fleste steder, per desember 2010. Prioritert posttjenesten koster fra $5.55 til $111.5 avhengig av vekten og leveres i én til tre dager. Pakke innlegget tjenesten koster fra $4,90 til $69.19, fra desember 2010, avhengig av vekten og leveres i to til åtte dager. Leveringer fra Hawaii til fastlandet kan ta litt lengre tid for alle disse tjenestene.