Hva er miljøproblemer i tempererte Shrublands?

December 23

Temperert shrublands er en biome som inkluderer områder som chaparrals, skogsområder og savannas. De pleier å variere mellom 30 - og 40-graders merkene i Nord og Sør latitude og ofte oppstår i områder med varierende eller lite nedbør. Busker og små trær er deres mest vanlige planter, og et bredt utvalg av fauna finnes i shrublands, fra prærien hunder til buffalo. Flere miljøproblemer True mest tempererte shrublands.

Tørke

Fordi shrublands tendens til å skje i tørre områder eller høye høyder, er tørke ofte et problem. Noen shrubland planter utviklet voksaktig belegg og spines av ørkenen flora å verne mot ravaging virkningene av lange tørke, men andre planter har svakere forsvar. Menneskelig aktivitet som bygging av demninger kan begynne og øke alvorlighetsgraden av tørke.

Branner

Tørre forhold opprette faren for brann, som kan spres raskt gjennom shrublands fordi de pleier å ha lenge, kjører busker og gress som er svært utsatt for ild og vind. Mennesker kan forverre problemet ved å beskytte shrublands mot naturlig forekommende skogbranner og tillater døde vekst å opparbeide.

Land tap

Temperert shrublands grensen ofte som gjør gode beiter eller kornåkre. Resultatet er etter hvert shrublands omgjort til næringseiendom oppdra husdyr eller voksende korn og andre typer planter. Dette reduserer størrelsen på shrublands og rommet som shrubland arter har å utvide.

Arter tap

Arter tap i shrublands oppstår vanligvis når mennesker jakte Art til utryddelse eller nær utryddelse, som skjedde med American buffalo, blant andre arter. Fjerne en art fra næringskjeden i en shrubland har utbredt effekter, svekket biome miljømessige svar og gjør det mer utsatt for katastrofer og med feil.