Hva er Micro grønn salat?

May 19

Siden 2000 har har gourmet kokker vært omfatter en spesialitet avling kalt microgreens til salater og som pynt på andre retter. Microgreens legge til farge, tekstur og ekstra smaken et fat. Deres opprinnelse kan virke mystisk, men faktisk kan du vokse microgreens hjemme med liten innsats og mye mindre kostnader enn å kjøpe dem fra spesialist produsenter.

Terminologi

Microgreens bli med en linje av spesialitet avlinger produsert fra umodne planter. Rosenkål er kjent for fleste og består av spirer frøene vokst uten jord. De inneholder frø, samt nye roten og skyte. Baby greener er møre greener høstet mens bare 3-4 inches høy. Microgreens faller mellom disse to avlinger i modenhet og størrelse. De måler ca 2 inches i høyden på harvest og inkluderer stilk, frø blader og første settet med ekte blader. De er snipped jord på linje så ulikt spirer, inneholder ikke roten.

På grunn av matvaresikkerhet bekymringer, er landbruket begrepet "spire" regulert av den amerikanske regjeringen. Horticulturalists ved University of Florida IFAS forlengelsen forsiktighet, men at microgreens og baby greener ikke har noen regulatoriske definisjon, så akkurat hva som utgjør en microgreen kan variere fra én produsent til en annen.

Microgreen planter

I motsetning til kamper består microgreens av mer enn bare salat; faktisk kommersielle aktører tendens til å unngå å bruke salat som microgreens, siden de er delikat og ikke holde godt i lagring. Du kan vokse salat som microgreens, i tillegg til mørke grønnsaker som chard, endive, spinat, sennep og arugula. Urter som dill, gressløk, basilikum og fennikel og rot grønnsaker som gulrøtter og løk - kan også brukes som microgreens. Du kan også samle umodne brokkoli, kål, sweet pea, bete og selleri planter for microgreens.

Voksende Microgreens

På grunn av mengden av arbeidskraft involvert i å høste dem, hente microgreens en bratt pris når selges på markedet. Hvis du vil eksperimentere med denne nye beskjære, men kan du vokse dem lett og rimelig hjemme. Spre en tomme av soilless potting eller frø-starter blanding i en skuff, og vann det før fuktig. Spre frøene på overflaten, 1/8 1/4 tomme fra hverandre, avhengig av frø. Spritz planter med en sprayflaske å holde dem fuktige uten å forstyrre frø, og holde skuffen i et solfylt vindu. Klipp microgreens på overflaten. Microgreens kan smaker forskjellig på forskjellige plante utvikling, så eksperiment for å lære den beste tiden å høste hver.

Bruke Microgreens

Ulike planter har forskjellige smaker når den brukes som microgreens, med søt, mild og krydret variantene for salg. Du kan bruke microgreens i en salat eller legge til farge og smak i supper og andre retter. Fet farger i noen microgreens gjøre dem en attraktiv garnityr også.