Hva er maksimalt trykk bør du la basseng pumpe rekkevidde med en patron Filter?

August 10

Alle bassenget filtre inkludert en patron filter bli skitten, blokkere vannføring og øke inne filteret. Når filteret trykket når et visst punkt må du fjerne den. Et filter med en høytrykk lesing som ignoreres kan føre til permanent skade bassenget filteret. Hvert filter har en maksimum punkt for press opparbeide.

Filteret Operaton

En patron filter er lett å vedlikeholde. Systemet består av et filter som huser et pleated filter som ligner bil luftfilteret. Filteret er pakket rundt en PVC kjerne med et polyester materiale som er ment å være holdbar ennå porøse nok for vann å sirkulere gjennom den. Kassetten glir inn i en base på bunnen av filteret.

Trykkmåler

Du bør vurdere trykkmåleren livsnerven i filteret vedlikeholdssystem. Trykkmåleren er på toppen av filteret og kan vise til en bruker når det er på tide å rense bassenget filteret. Den normale driftstrykk vil variere basert på kapasitet og filter utvalgsstørrelsen. Du bør notere normal trykket når du installerer filteret eller etter hver gang du rengjør den.

Når normal trykket lesing på måleren er 8 til 10 pund pr. kvadrat tomme (psi) over sitt vanlige leser, er det på tide å rengjøre filteret. For eksempel hvis normale lesing er 15 psi maksimalt trykk bør du la filteret nå er 25 psi.

Rengjøre Filter

Du må fjerne patronen når måleren indikerer er det på tide å rengjøre. Deaktiver filteret og slå utgivelsen luftventilen for å fjerne skjemaet press filteret. Vri åpne den øverste delen av filteret å avsløre kassetten. Ta tonerkassetten og slangen det av med moderate trykk som fjerner urenheter og små partikler av rusk. Når filteret er fri for smuss og rusk, Legg den tilbake i huset. Bruke toppen av filteret og stram utgivelsen luftventilen.

En gang Per måned

Trykkmåleren vil fortelle deg når filteret er skittent. Bassenget profesjonelle tror imidlertid at kassetten filteret må rengjøres hver tre-fire uker. Rengjør ikke kassetten mer enn du må. Hver gang du rengjør filteret blir mindre effektiv. Til slutt må du endre filteret under riktig vedlikehold rutine, alle fire til fem år. Men gjør det ikke vondt filtersystem for å endre kassetten og erstatte den med en ny så ofte du ønsker. Den nyere filterelementet er bedre enheten fungerer.