Hva er maksimale blekemiddel å blande med vann når rengjøring?

July 2

Bleach er et allsidig husholdningenes produkt. Det kan fjerne farge fra stoff, drepe mold og desinfisere bakterie-infested områder. Ufortynnet bleach er så sterkt bruk i de fleste husholdninger situasjoner. Fortynne blekemiddel med vann skaper en kraftig renset det er trygt å bruke. Forholdet mellom blekemiddel til vann avhenger av hva du har tenkt å rengjøre.

Interiør

Ved desinfisering av overflater som kjøkken tellere og gulv i hjemmet ditt, er maksimale blekemiddel du bør legge til vann 1 tsp. med blekemiddel i en 16 oz. sprayflaske full av vann. Denne mengden blekemiddel vil drepe bakterier og ren flekker uten å forlate merkbar rester på overflater. Forholdet er også svak nok å unngå misfarge noen stoffer eksponert for det. Når rengjøring mold eller mugg fra bad overflater, vil 1/2 kopp blekemiddel i en gallon av vann drepe muggsoppsporer.

Eksteriør

Utenfor hjemmet, kan du øke mengden av blekemiddel du blande med vann. Fjerne mugg eller mugg vokser på betongvegger utenfor, kan du legge til en full kopp vann i en gallon av vann. Dette forholdet kan forårsake bleking, så teste en liten mengde løsningen i et iøynefallende område før du bruker det. Når rengjøring utendørs vil møbler og trashcans, 1/4 kopp blekemiddel i en gallon av vann desinfisere og rense mest solide flater.

Tekstiler

Aldri bruk blekemiddel på stoffer eller klær med omsorg instruksjoner som forbyr bruk av blekemiddel. Blekemiddel kan gul syntetiske stoffer og endre fargene på andre. Blekemiddel kan spise hull i noen stoffer hvis ikke utvannet tilstrekkelig. Hvis du legger blekemiddel til en Last med Klesvask, er maksimum bør du i en standard topp-belaste skive med full Last en kopp. Hvis du har en foran skive, legger bare en 1/2 kopp blekemiddel for full Last. Når hånd vask stoffer, legge til bare 1 tsp. med blekemiddel i en gallon av vann.

Betraktninger

Når rengjøring med blekemiddel, alltid bruke hansker og arbeid på godt ventilerte steder. Blekemiddel kan forårsake hudirritasjon og kan irritere luftveiene ved innånding. Det er trygt å kombinere blekemiddel med flytende såper og vaskemidler, samt vann, men blander blekemiddel og ammoniakk eller blekemiddel og eddik kan føre til produksjon av farlige gasser. Blekemiddel og vann blandinger miste deres desinfiserende evner over tid og kan ikke lagres i mer enn et par dager. Du skal blande opp små grupper slik at du ikke sløser enten bleke eller vann.