Hva er luftkompressor Instrument?

October 11

Luftkompressor instrument styrer anvendelsen av luft for drift ventiler i pneumatiske instrumenter. Ventiler er prosessutstyr for industriell instrumenter og instrument air kompressorer sikre at luften passerer gjennom å slå disse prosessutstyr er av riktig trykk og temperatur.

Funksjoner

Luftkompressor instrument har komponenter og et kontrollsystem satt sammen som en integrert enhet og ligger i et avlukke for å redusere støyen laget av kompressoren.

Komponenter

Komponentene i kompressoren inkluderer kompressor, oljefilter, drevet motor, smøring, oljeutskiller, etter kjølere, et system for kontroll og et Kontrollpanel.

Typer

De instrument olje kompressorer er Stempelkompressorer stempelet som kommer i oljet og mindre versjoner, hvilke roterende vane, hvilken roterende flytende ring, hvilken sentrifugal membran og hvilken roterende skruen.

Betraktninger

Det anbefales at instrumentet luftkompressoren ikke er smurt for å unngå forurensende luften passerer gjennom med olje eller smøremiddel. Hvis kompressoren er oljet, bør så en effektiv mekanisme for å skille oljen og fjerne forurensninger fra luften være på plass.

Fordeler

Ved å bruke luftkompressor instrument i stedet for gass-drevet pneumatiske kontroller, kan bransjer gjøre betydelige kostnadsbesparelser, redusere utslipp av metan og sikre utstyret.